Политика

Контрера за Бонев: Уникален талант – настрои всички срещу ПП-ДБ

Ако той продължава да лъже, го призовавам да излезем на дебат, заяви общинският съветник от ВМРО – Българско национално движение

Моето име и ВМРО в общинския съвет започва да се превръща в универсалното оправдание на Борис Бонев и „Промяната“ за всеки техен провал и неуспех, заяви пред БНТ Карлос Контрера – общински съветник от ВМРО в Столичния общински съвет.

Борис Бонев обикаля по медиите като лазарка и тръбиче те си направили отводзащото не били питаниДокладъткойто аз съставих, е на база на списък и предложениякойто беше представен от гн Бонев и гн Димитров на консултациитеАз не съм си го измислилИмам мейла в пощата сиИ ако гн Бонев продължава да лъже, призовавам го да излезем на един дебат да видим кой какво е направилакцентира Карлос Контрера.

По думите му не е сериозно да се твърди, че един общински съветник може да обърне с хастара нагоре група от 23 общински съветници.

На въпроса кой е управляващ в СОС и кой е опозиция Карлос Контрера посочи, че отговорът е еднозначен.

Столична община се управлява от кмет от Продължаваме промяната“– ДБ – Спаси София“Председателят на СОС беше избран от редиците на Продължаваме промяната“И в този смисъл изказванията на Боневче той излизал в опозиция са абсурдниНа кого ще бъде опозицияпопита общинският съветник от ВМРОБългарско национално движение.

По думите му „Спаси София“ има своите ключови назначения на различни позиции и е абсурдно Борис Бонев да бъде тяхна опозиция.

Когато се избираше председателс голям компромис действителнокойто направиха и ГЕРБ и ДПСи Възражданетогава тези общински съветници бяха добритеразумните и конструктивнитеЗащоЗащото се случваха нещата на Продължаваме промянатаКогато ние поставихме въпросаче не може с 23 съветници да има претенции за ключовите комисииизведнъж ние станахме лошитесъщитекоито до преди два часа бяхме конструктивнипосочи Карлос Контрера.

Питам – най-голямата група в СОС (ПП-ДБ-Спаси София) на кого точно е опозиция? На техния кмет Терзиев, който управлява? На Председателя на СОС от ПП – Цветомир Петров? На тях ли са опозиция, възмути се още общинярят от ВМРО.

Борис Бонев е уникален талант – успя за няколко часа да взриви крехкия мир, настрои всички срещу групата на ПП-ДБ-Спаси София и остави Терзиев без никаква подкрепа, заяви Контрера.

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest