Политика

Консерваторите и патриотите трябва да триумфират на тези избори и да върнат ерата на суверенитета

Господстващият в Европа ултралиберализъм повтаря методите на тоталитарния комунизъм и подменя истината с лъжа, като обявява войната за мир – това заяви унгарският премиер Виктор Орбан в своето приветствие към участниците в консервативната конференция CPAC.

Форумът се провежда за трета поредна година в унгарската столица Будапеща, като в това издание от българска страна участват председателят на ВМРО Красимир Каракачанов и организационният секретар на партията Александър Сиди.

Европа е наводнена от либерализъм, но ние в Унгария сме остров на консерватизма и заедно с Вас можем да пресушим либералното блато, заяви още Орбан.

Консерваторите и патриотите трябва да триумфираме на тези избори и да върнем ерата на суверенитета, сподели своята убеденост унгарският премиер.

Защита на националните граници и спиране на незаконната миграция, издигане на християнските ценности и протекция на семейството от мъж и жена срещу агресията на джендър идеологията – това бяха водещите послания на Орбан.

Конференцията CPAC 2024 се радва на огромен интерес на консервативни лидери от цял свят, сред които председателят на холандската Партия на свободата на Герт Вилдерс;  лидерът на белгийския Влаамс блок Том ван Грикен; председателят на испанската партия Вокс Сантяго Абаскал; конгресмените Пол Госар и Кейт Селф от Републиканската партия на САЩ, както и консервативни политически лидери от САЩ, Италия, Полша, Чехия, Израел, Австралия и др.

Според председателя на ВМРО Красимир Каракачанов широкото представителство на този форум от политически лидери от целия свят ясно показва, че все повече патриотични и консервативни формации и граждани в Европа и света се изправят срещу налагания чрез идеологически догми, цензура и натиск ултралиберализъм. Либералните догми противоречат както на интересите на отделните национални държави, така и на интересите на обикновените граждани. Прави се опит за налагане на ултралибералната доктрина, който противоречи както на здравия разум, така и на националните интереси на европейските държави, категоричен е лидерът на ВМРО.

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest