Коалиция ГЕРБ-СДС Пазарджик регистрира листата си в РИК за участие в изборите

Коалиция ГЕРБ-СДС Пазарджик регистрира листата си в РИК за участие в изборите.

Водач отново ще бъде Екатерина Захариева. Тя, заедно с областният координатор на ГЕРБ Найден Шопов, д-р Лозана Василева, инж. Валери Вълков, д-р Илиян Траянов и Малина Консулова-Златева присъстваха и регистрираха листата на коалиция ГЕРБ и СДС за участие в предстоящите две в едно – парламентарни и президентски избори.
ГЕРБ се явява отново с пълна листа от 18 кандидати. Листата е частично обновена спрямо предния път с 5 нови лица. В нея са намерили място доказани експерти в разнообразни области и лица ползващи се с голямо обществено одобрение. Седем жени и единадесет мъже, сред които трима лекари, четирима юристи, икономисти, предприемачи, инженери и педагози ще бъдат кандидати за народни представители.
За пореден път, освен вече познати имена с богат политически и експертен опит, е гласувано доверие и на перспективни младежи. Младите хора в ГЕРБ несъмнено имат своето дойстойно място в активната политика. Тяхното приобщаване и все по-отчетливо включване е израз на приемственост и показва нагледно, че са ценени.
Екатерина Захариева коментира, че по-различното при предстоящата кампания ще е това, че за съжаление все повече български граждани усещат това, за което ГЕРБ предупреждаваха, а именно, че държавата е хвърлена в хаос.
“Гражданите видяха, че така наречените “партии на промяната”, вече в два парламента не пожелаха да постъпят отговорно и да съставят редовен кабинет в действащ парламент, в който да се вземат важните за българските граждани решения”, коментира още Захариева.
В заключение Екатерина Захариева изрази увереност, че избирателите за пореден път ще гласуват доверие на коалиция ГЕРБ-СДС, защото това е единствената политическа сила, която може и знае как да сложи ред в този хаос.

Ето и пълния списък с кандидатите за народни представители от коалиция ГЕРБ и СДС:

1. Екатерина Захариева – юрист
2. Найден Шопов – икономист
3. Димитър Гечев – икономист
4. Валери Вълков – строителен инженер
5. д-р Лозана Василева – доктор по икономика
6. Стефан Мирев – юрист
7. Валентина Кайтазова – педагог
8. д-р Илиян Траянов – лекар
9. Стоян Вълков – предприемач
10. Малина Консулова-Златева – адвокат
11. Петър Спасов – софтуерен специалист
12. д-р Георги Дойчев – лекар
13. Димитър Балабанов – енергетик
14. Лидия Панайотова – икономист
15. д-р Мария Шопова-Кънчева – лекар
16. Красимира Пейчева – икономист
17. Стоил Малинов – адвокат
18. Борис Димитров – финансист

Pin It on Pinterest