Политика

Книги за 24 май: Над хиляда заглавия подариха от „Има Такъв Народ“ на хората!

На 24 май кандидати за народни представители, членове и съмишленици на „Има Такъв Народ“ за поредна година подаряваха книги на хората на площад „Славейков“.

Сутринта хората от структурата на ИТН се събраха пред Народната библиотека, където поднесоха венец на паметника на Св.св. Кирил и Методий, а след това се запътиха към традиционната вече шатра с книгите подаръци.

Втори венец бе поднесен на паметника и от парламентарната група на ИТН, които участваха в официално шествие и по-късно също се включиха в раздаването на книгите.

Тошко Йорданов, Александър Вълчев, Павела Митова, проф.Андрей Чорбанов и другите кандидати от ИТН разговаряха с множество хора за вътрешните и външните процеси, които влияят на страната ни. Те разясняваха целите и приоритетите на „Има Такъв Народ“ в следващото НС и Европарламент, и че нещата за България наистина могат да се променят в по-добра посока, ако хората масово излязат да гласуват.

Стотици минувачи по площад Славейков бяха изключително приятно изненадани от ценните книги подаръци, събрани преди това от доброволците-дарители и структурата на ИТН-София.

Така Деня на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност, за поредна година бе отбелязан тематично, патриотично и подобаващо.

***
Има такъв народ“ подкрепя всички каузи свързани с укрепването на националния дух и запазването на идентичността на българския народ!

***
Да върнем здравия разум с бюлетина № 1
Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest