Политика

Климент Шопов от „Възраждане“: Ние можем да предоставим на младите българи безопасна и сигурна среда, в която да израстнат

В област Сливен е пълно с рушащи се сгради на някога пълни с трудолюбиви българи предприятия – десетилетия наред икономиката на област Сливен и на България като цяло търпи крах.

Чуждестранни граждани заемат работните места на българите в България, а нашите сънародници берат ягоди в Англия – коренното население на България се подменя! Безкрайни ремонти и недовършени проекти на ВиК инфраструктура – десетилетия наред инфраструктурни проекти като пречиствателната станция за питейни води в гр. Сливен се отлагат. Грижата за областта отсъства и вече три десетилетия управляващите евроатлантици единствено и само облагодетелстват себе си, за сметка на обикновените трудещи се хора.“ – това заяви народният представител Климент Шопов от „Възраждане“ пред журналисти.

„Повече така не може! Сливен запада и деградира! Сливен има нужда от Възраждане! България има нужда от Възраждане! Ние можем да вдигнем българската икономика на крака, ние можем да довършим нужните на хората инфраструктурни проекти, ние можем да предоставим на младите българи по-безопасна и сигурна среда, в която да израснат! Това може да се случи, ако на 9 юни българските граждани отида до избирателните секции и изберат „Възраждане“ с номер 12 бюлетината!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest