Катя Панева: Целта ни е два мандата в Хасковска област

Два мандата от Хасковски регион.

Това ще бъде целта на “Демократична България – Обединение” за предстоящите избори на 11 юли. Днес от коалицията внесоха документи за регистрация на листата си в РИК-Хасково.

Водач отново е Катя Панева. На второ място е директорът на Езиковата гимназия Деян Янев, който на предните избори бе под № 11. Изместването му напред е и заради големия брой преференции, които събра на предишния вот – 1 067.

“Той доказа, че много хора го уважават”, коментира Катя Панева. Тя каза още, че не се притеснява от преференциалното гласуване. “Ако някой ме измести с преференции, това ще бъде достоен човек”, заяви Катя Панева.

Деян Янев пък подчерта, че подредбата на листата е общо решение на целия екип и по този въпрос не е имало разнобой. “Благодаря на моите приятели, че са ми отредили второто място. Мисля, че е много достойно да стоиш зад един човек като Катя Панева. Целта, която си поставяме в изборния процес, е да спечелим доверието по естествения политически начин, за какъвто всички сме си мечтали в последните 30 г. – с идеи, с внушаване на доверие. Няма да даваме празни обещания, а само такива, които можем да изпълним”, каза още Янев.

Другата съществена промяна в листата на демократите е, че от нея отсъства лидерът на “Да, България” в Хасково Тодор Топалов, който на предишните избори бе под №3. Решението за оттеглянето било лично негово. Сега третото място е за Станимир Стоянов, който също е представител на “Да, България”.

“Надяваме се, че ще успеем да надградим резултата от предишните избори в Хасковска област. Убедена съм, че този път ще има два фактора, които ще липсват – купеният вот, който много промени политическите нагласи и страха. Убедена съм, че на тези избори Хасково и цяла България ще припознаят хората, които изповядват техните политики и каузи “, заяви водачът Катя Панева.

Катя Панева, която влезе като депутат в 45-ото НС коментира, че основното, което е успяло да направи предишното правителство по време на краткия си живот, е промяната на гласуването. “Убедена съм, че чрез машинното гласуване вотът ще бъде наистина реален”, каза тя.

https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=280&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fxnews.bg%2Fvideos%2F1390077391367202%2F&show_text=false&width=560&t=0

Ето и цялата листа на “Демократична България – Обединение” за 29 МИР Хасково:

1.Катя Максимова Панева – Димитровград, народен представител в 45-ото НС

2.Деян Янков Янев – Хасково, директор на Езикова гимназия „Проф. д-р Асен Златаров“

3.Станимир Стоянов – Хасково, IT специалист

4.Иван Ванчев – Димитровград, представител на застрахователна компания

5.Свилен Овчаров – Свиленград, адвокат

6. Тодор Тошев – Димитровград, адвокат

7. Веса Ходжева – Свиленград, началник сектор Дневен център за възрастни с увреждания

8. Драгомир Андонов – Хасково, предприемач

9. Симон Зенопян – Хасково, инженер компютърно проектиране

10. Васил Мелев – Хасково, предприемач

11. Георги Апостолов – Димитровград, кинолог

12.Антони Пашов – Хасково, предприемач, общински съветник

13.Стефан Аврамов – Димитровград, еколог

14. Георги Попов – Димитровград, предприемач

15. Красимир Делчев – Харманли, предприемач

16. Асен Иванов – Симеоновград, строителен предприемач

Pin It on Pinterest