Политика

Каракачанов: Ултралиберални глобалисти управляват ЕС

Европа са управлява от троцкисти – крайно леви либерали, които експериментират по същия начин, по който Ленин и Троцки експериментираха с народите в оня Съветски съюз навремето и го унищожаваха.

Те не обслужват интересите на националните държави и европейските гражданите, а на мултинационални капитали и провеждат политика на обезличаване на Европа и отнемане права на суверенните държави.

Това каза в студиото на „Челюсти” по Нова нюз бившият военен министър и почетен председател на ВМРО Красимир Каракачанов.

Европейският парламент гласува процедура за промяна на статута, за да не могат суверенните държави да налагат вето. Така малките икономики страдат, а големите страни налагат решенията си. ЕС е замислен като общност, в която всеки е важен и има значение, посочи той.

В Европа не се надигат антиевропейски настроения, а настроенията на гражданите, ядосани от незаинтересованата за техните проблеми европейска бюрокрация, каза Каракачанов.

Ако искаме да запазим Европа като един континент, в който живеят суверенни народи от суверенни държави, които имат християнска идентичност и семейни ценности, трябва да се борим с опитите за налагане на ултралиберализма и джендър идеологията, категоричен е той.

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest