Кандидатите за евродепутати от "БСП за България" ще посетят областите Стара Загора, Варна, София, Кюстендил, Враца, Монтана и Бургас

На 19.05.2019г. (неделя) кандидатите за евродепутати от листата на „БСП за България“ ще посетят областите Стара Загора, Варна, София, Кюстендил, Враца, Монтана и Бургас.

Стара Загора

В 10.30 часа, в гр. Гълъбово, Елена Йончева, Иван Кръстев, Крум Дончев и Тодор Стоилов ще посетят ХХIX-ти Национален фолклорен фестивал „Янко Петров“, който ще се проведе в Младежкия комплекс.  В 11.00 часа, ще се срещнат с граждани в ресторант Вила Верде.

По-късно, в 13.00 часа, в гр. Казанлък, те ще се срещнат с общински съветници и партийни активисти, граждани и симпатизанти. В 13.30 часа, те ще посетят проблемни общински обекти. В 15.00 часа, в читалище „Искра“, кандидатите за евродепутати ще се срещнат с избиратели, а в 18.00 часа, в сградата на държавната опера, в Стара Загора, Йончева, Кръстев, Дончев, Стоилов и кандидатът за евродепутат Деница Златева ще се срещнат с обществеността на областта.  

Преди това Деница Златева ще посети Гурково,  в 16.00 часа, ще се срещне с граждани в Младежкия клуб.

Варна

В 16.00 часа, в гр. Варна, на входа на Морската градина, д-р Десислав Тасков ще се срещне с младежи

София

В 10.30 часа, в парк „Заимов“, в София, Петър Витанов, Цветелина Пенкова, Румен Гечев и Мирела Модева ще се срещнат с граждани, а в 12.15 часа, ще се срещнат със столичани в „Северен парк“.

В 11.00 часа, Момчил Неков ще се срещне с гражданите на Сливница, в клуба на БСП. В 13.00 часа -с жителите на гр. Божурище, в салона на читалището. В 18.00 часа, на площада, в гр. Драгоман , кандидатът за евродепутат ще посети Международния фолклорен фестивал „Нишавски хоровод“.

Кюстендил

В 15.00 часа, Велизар Енчев ще се срещне с гражданите на гр. Бобовдол, в голямата зала на читалище „Миньор“. В 17.00 часа, в Синята зала на читалище „Братство“, в Кюстендил, ще проведе среща с военните от запаса и резерва, както и с жители на града.

Монтана и Враца

В 11.00 часа,  Сергей Станишев ще посети в  Лом Фестивала на руската песен и ще се срещне с обществеността в местното читалище. По късно, в 16.30 часа,  ще се срещне с граждани, в читалището на Криводол.  С жителите на гр. Враца ще разговаря в партийния клуб на БСП , в 18.30 часа.

Бургас

В 10.30 часа, в гр. Средец, Димитър Данчев ще посети фолклорен събор в местността „Божура“.

купуването и продаването на гласове е престъпление

Pin It on Pinterest