Кандидатите за евродепутати от "БСП за България" ще посетят областите Кюстендил, Ловеч, Перник, Смолян, Благоевград, София, София-област, Пловдив

На 16.05.2019 г., кандидатите за евродепутати от „БСП за България“ ще посетят областите Кюстендил, Ловеч, Перник, Смолян, Благоевград, София, София-област, Пловдив

 Кюстендил

 В 14:30 часа, в село Трекляно, в заседателната зала  на общината, Цветелина Пенкова ще се срещне с жители. В 18:00 часа, тя ще проведе среща с обществеността в град Дупница.

 Ловеч

В 18:00 часа, в хотел „Ловеч”, Сергей Станишев ще проведе среща с граждани. В 19:30 часа, в хотел „Троян Плаза”,  той ще се срещне с обществеността. 

 В 10:00 часа, в читалище „Учител 1921”, село Бежаново, Румен Гечев и Емил Георгиев ще се срещнат с жители.  В 11:30 часа, в село Ъглен, те  ще проведат среща в Клуба на пенсионера. В 12:30 часа, кандидатите за евродепутати ще се срещнат с жители на село Дерманци в Клуба на пенсионера. Те ще продължат срещите си в 14:00 часа, в село Карлуково, в Клуба на пенсионера.

В 17:00 часа,  в град Тетевен, Румен Гечев и Емил Георгиев ще се срещнат с граждани в залата на общината.

 В 20:00 часа, в град Угърчин, кандидатите за евродепутати ще се срещнат с обществеността в читалище „Вълчо Русковски”.

 Пазарджик

В 17:00 часа, в град Велинград, Иво Христов ще проведе среща с граждани в Художествената галерия.

 В 19:30 часа, на централния площад в град Батак, кандидатът за евродепутат ще присъства на тържественото отбелязване на 143-тата годишнина от Априлската епопея.

 Перник

В 18:00 часа, в квартал Мошино в град Перник, в Изложбената зала, Валери Жаблянов ще участва в годишнина от създаването на Мошинската партийна организация.

 Смолян

В 10:00 часа, в центъра на село Стърница, Тодор Стоилов ще се срещне с жители.  В 11:30 часа, той ще проведе среща в центъра на село Загражден. В 12:30 часа, кандидатът за евродепутат ще продължи срещите си в село Баните, на пазара. В 13:30 часа, в село Баните, Тодор Стоилов ще проведе среща с жители в хотел „Родопа”.

 В 15:00 часа, Тодор Стоилов ще проведе среща с жители на село Гълъбово в читалището на селото. В 17:00 часа, той ще се срещне с жителите на село Малка Арда в читалището.

 Благоевград

В 14:00 часа, Крум Дончев ще се срещне с хора в центъра на Благоевград.  В 15:00 часа, в народно читалище „Благоевград”, той ще се срещне с обществеността. В 18:00 часа, в град Белица, кандидатът за евродепутат ще почете загиналите в антифашистката съпротива в местността Равен.

 София

В 11:00 часа, в КНСБ, в София, Деница Златева, Цветелина Пенкова и Иван Кръстев ще се срещнат с ръководството на синдиката.

 София-област

В 16:15 часа, в кметството на село Горна Василица, Деница Златева ще се срещне с жители. В 17:30 часа, тя ще се срещне с жители на село Костенец в читалището. В 18:45, в град Костенец,  на градски стадион „Бенковски”, кандидатът за евродепутат ще се срещне с футболния отбор.

 Пловдив

В 10:30 часа, в град Пловдив, в  Инфоцентъра на БСП на главната улица, Петър Витанов ще се срещне с граждани.

 В 11:00 часа, в хотел „Лайпциг”,  град Пловдив, д-р Десислав Тасков ще проведе среща: „Българското здравеопазване и европейските стандарти за качествено лечение”. В 15:00 часа, в Инфоцентъра, д-р Тасков ще проведе среща с граждани.

В 15:00 часа, в град Първомай, в завод „Витал“, Момчил Неков и Димитър Данчев ще проведат среща със земеделски производители. В 17:30 часа, в град Първомай, в читалището в квартал Дебър, Димитър Данчев ще участва в тематична среща: „За буквите и словото”.

В 17:30 часа, в село Градина, Момчил Неков ще проведе среща с жители.

 В 18:30 часа, в село Дълбок извор, Момчил Неков и Димитър Данчев ще проведат среща с граждани.

 В 18:00 часа, в Клуб на БСП – Тракия, в град Пловдив, д-р Десислав Тасков ще се срещне с граждани. В 19:00 часа, той ще се срещне с обществеността в Клуб на БСП – Южен.

Pin It on Pinterest