Кандидатът на АБВ за кмет на Район „Възраждане“ в столицата Ивайло Гушев и водачът на листата на партията за СОС Ивайло Калфин представиха програмата си за управление на София

Кандидатът на АБВ за кмет на Район „Възраждане“ в столицата Ивайло Гушев и водачът на листата на партията за СОС Ивайло Калфин представиха програмата си за управление на София. 

Пред членове и симпатизанти на партията Гушев заяви: „Това, което ще постигнем в района е,  да се открият допълнително 30 детски занимални. Ще акцентираме върху разкриването на допълнителни пенсионерски клубове, както и на места, в който да се срещат хората с увреждания. Планирали сме и 40 нови детски площадки, само като начало. Няма да забравим и проблемите с инфраструктурата и  паркирането в квартала. Нуждаем се от поне два подземни и четири надземни паркинга на територията на общината.
Всичко ще се случва в условия на пълна прозрачност. Гражданите ще участват активно, както с мнения и препоръки , така и упражнявайки контрол върху всичко,  за което работим. Ще сложим карай на хитрините на общинската администрация, които се прилагат в момента и възпрепятстват всякакви усилия на гражданите да се доберат до информация, камо ли да контролират процесите в полза на обществото“.

Думите му допълни Ивайло Калфин. Според него важни за хората услуги, като тези предоставяни от „Топлофикация София” ЕАД, могат да станат по-евтини и достъпни за хората. За това обаче са необходими и действия, които да позволят по-ниски цени на природния газ.

купуването и продаването на гласове е престъпление

Pin It on Pinterest