Политика

Камен Попов: Време е за нови лица в политиката..истински родолюбци..а не сребролюбци!

Колеги, предложението ми за отворено интервю с вас като представителен орган на ПП „За Велика България“ бе прието безрезервно от ваша страна. В тази връзка, нека и първият ми въпрос да бъде като въведение на нашия разговор.

Какво знаят хората извън социалните мрежи за ПП „За Велика България“ и нейните партньори, постигнати и очаквани цели?

Имайки предвид това, че сега едва прохождаме, отзивите са повече от неочаквани и крайно положителни. Досега няма човек , който да не е приел идеята за нова, истинска народна партия.
Нашата цел е да вземем в свои ръце възможноста до подредим най -накрая всички неща в България, както очакват всички българи , един нормален живот, силна държава, стабилна икономика, адекватно здравеопазване, бързо правораздаване и прогресивно образование.
В името на християнските и семейни ценности и бъдещето на българските деца.
Ние ще възстановим авторитета на България и върнем самочувствието на българите!

От коментари на ваши последователи става ясна необходимостта от това, да бъдат представени имената на родолюбците създали проектът „За Велика България“. Информацията в интернет е неясна и убъркваща за хората които биха искали да са с вас за реализиране на идеята – ЗА ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯ! Имена като ген. Стефан Янев, Веселин Марешки и Кубрат Пулев възможно ли е да видим в листи на ПП „За Велика България“ на изборите през юни или като ментори на идеите ви?

Предстои да публикуваме съдебното решение и състава на ръководството.
Г-н Марешки или г-н Янев не фигурират в него.
Братя Пулеви са добре дошли!

Председател е г-н Камен Попов

Следващият ми въпрос ще бъде към г-н Камен Попов, председател на ПП „За Велика България“. Въпрос определящ и практиката ми като Независим Журналист.

Г-н Попов, историята на човек в някои случаи определя и неговото бъдеще. В случая паралелът между вас и мен е, че сме имали отношение към Волен Сидеров и Боян Расате (вие ударихте Волен Сидеров пред НАТФИЗ през 2015, а аз извадих три компромата срещу него в периода от 2006 – 2011 години. Идеите които сме споделяли в близост с Боян Расате, също са определящ фактор в нашата история). В тази връзка, тях ги определяме днес, като бити карти в политиката, в надграждането на патриотичният дълг към България или да очакваме някой да ги извади изпод ръкава за нова игра?

Те са безвъзвратно минало..време е за нови лица в политиката..истински родолюбци..а не сребролюбци!

В контекста на името на партията, имате ли изготвена стратегия за редуциране на невъзможността за справянето с кризите в държавата и предоставяне възможността на гражданите за противодействие в проблемните сектори?

Разумната превенция ще редуцира възможноста за възникване на кризи.
Активния граждански диалог и продуктивната работа на обществени съвети на всички нива ще спомогне гражданите да получат възможност да поставят проблеми и рационални решения .

Приключваме разговора така, с оптимизъм, че хората ще разберат необходимостта от промяна на политическия модел. И в очакване на нови срещи в търсене на отговори за постигнатите резултати от ПП „За Велика България“.

Отворено интервю на Георги Тодоров с Камен Попов и членове на ПП „За Велика България“

  • КАМЕН ПОПОВ ЗА АКТИВНИЯ ГРАЖДАНСКИ ДИАЛОГ!

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest