Калоян Паргов в Подуяне: Ние ще бъдем едни от вас, търсейки решения на вашите проблеми

Концерт в район Подуяне и представяне на кандидат кмета Веселин Жечев, подкрепен от БСП

В район “Подуяне“ се състоя събитие, на което беше представен кандидатът за кмет на района Веселин Жечев, подкрепен от БСП. На събитието присъстваха и Калоян Паргов, водач на листата за общински съветници на БСП, Анатолий Станкулов- кандидат за общински съветник от БСП, Димитър Танчев- народен представител от БСП, както и Кристия Вигенин- заместник председател на Народното събрание. 

“Няма да ви обещавам невъзможни неща. Като бъдещ кмет ще ме виждате всеки ден сред вас. Ще имаме реална комуникация“, това заяви кандидатът за кмет на район “Подуяне“, подкрепен от БСП, Веселин Жечев пред жителите на района. “Ние ще работим заедно с гражданите всеки ден, искаме действия, не искаме бездействия скрити зад документи“, допълни Веселин Жечев. 

На събитието беше и кандидатът за общински съветник от листата на БСП, Анатолий Станкулов. “ Проблемите на днешния ден не са само градинки и детски градини и тротоари. Най-големият проблем е безумното крадене и харчене не по предназначение. Това трябва да има край“, категоричен беше Анатолий Станкулов. “Трябва ни ново Възраждане, ще успеем заедно“, така завърши изказването си кандидатът за общински съветник. 

На събитието беше и Калоян Паргов, който е водач на листата на БСП за общински съветници. “Нека заедно поздравим Мая Манолова, която е символ на промяната, една гражданка с будна съвест, която като омбудсман помагаше на всички и ще продължи да го прави като кмет“, това заяви Калоян Паргов. Той беше категоричен, че София заслужава друг, нов модел на управление. “Администрацията не е на кмета, тя е на хората, тя трябва да бъде сред хората и да търси решение на проблемите им“, заяви председателят на БСП- София. “Общината за повечето от нас е мащеха, а не майка, както трябва да бъде. Пари в общината има, важно е как се харчат и къде се влагат“, категоричен беше Калоян Паргов. Той разговаря с гражданите, които се бяха събрали на събитието и ги увери, че промяната идва. “Подуяне не може да се гордее само с Герена, трябва да има добра инфраструктура, трябва да е красив, европейски квартал“, каза Калоян Паргов. “София заслужава повече, повече прозрачност, както и професионална и компетентна администрация“, заяви той. 

“Ние ще бъдем едни от вас, търсейки решения на вашите проблеми“, така завърши речта си Калоян Паргов.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ


Pin It on Pinterest