Калоян Паргов: Престъпление е, ние сме върху златна мина, а не я използваме

Калоян Паргов на среща с жители на район “Лозенец“

“Престъпление е, ние сме върху златна мина, а не я използваме“, това заяви председателят на БСП-София и водач на листата за общински съветници на БСП Калоян Паргов на среща с жители на район “Лозенец“. Той беше категоричен, че България е известна с минералните си извори, а в момента на много места те са просто неизползваеми. “Това са приходи за държавата и столицата, навсякъде по света се строят балнеоложки центрове, само тук ги прахосваме“, допълни Калоян Паргов. “Решението е, чрез публично-частно партньорство да се изкарват пари за общината“, каза той. Калоян Паргов е категоричен, че ако се разработят такива центрове всички ще спечелят, това ще развие и туризма. “София е европейска столица и трябва да изглежда като такава“, допълни Калоян Паргов. ‘

“В България е пълно с различни типове минерална вода“, допълни той.  Водачът на листата на БСП е категоричен, че  трябва да има нов начин за разпределение на парите. “Трябва прозрачно управление, това ще се постигне чрез обществени съвети, трябва да има контрол на контрола“, категоричен е Калоян Паргов. “В район “Лозенец“ има 37% неудовлетвореност от сегашното управление, време е за промяна“, това заяви председателят на БСП-София. 

Освен Калоян Паргов на събитието бяха и кандидатът за кмет на район “Лозенец“ Николай Велчев както и кандидатите за общински съветници Анатнас Минев и Симеон Иванов. “Време е за промяна, хората искат промяна, Лозенец е в центъра на София, трябва да изглежда като достоен централен квартал“, това заяви Николай Велчев. “Кварталната инфраструктура дори тук в центъра не е в състоянието, в което трябва да бъде“, допълни той. Атанас Минев, който е в листата за общински съветници на БСП беше категоричен, че презастрояването и пренаселеността са основен проблем на квартала. “Прекомерното презастрояване не е от полза за никого, най-малко за жителите, трябва да се прекъсне тази порочна практика“, категоричен беше той.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ


Pin It on Pinterest