Жителите на Гулянци и Ботевград дадоха подкрепата си по политиките на „Коалиция за България“

Председателят на „Коалиция за България“ Румен Петков се срещна с жители на Гулянци и Ботевград, където бяха представени приоритетите на коалицията, като на фокус бяха поставени темите за мира, настояването за мораториум върху купуването на самолетите F16, както и настояването за забрана за разполагане на нови военни контингенти и ядрено оръжие на територията на страната. „Коалиция за България“ получи огромна подкрепа по поставените си цели и програма.
В процес на разговора жителите и на двете общини изразиха недоумение от мълчанието на най-голямата иначе опозиционна партия БСП по такива стратегически за държавата ни теми. Припомняме, че „Коалиция за България“ отправи предложение парите, планирани за F16, да бъдат пренасочени целево към малките и средни общини – предложение, което получи също огромна подкрепа. Жителите на Гулянци и Ботевград коментираха, че подобна финансова инжекция за малките градове и села е още един начин и стимул за техните деца да се върнат от чужбина.
Битката за енергийна справедливост също е неотменимо условие. В Гулянци подкрепа получи позицията на „Коалиция за България“ за гарантиране просперитета на Дунавския регион, чрез поддръжката на плавателния характер на река Дунав, като туристически, енергийни възможности, риболов и цялостния поминък, които реката предлага. По време на срещите беше изразено абсолютно неразбиране и възмущение по поведението на БСП и по въпроса – как депутатите на партията преживяват, без да ходят на работа и да получават съответните си възнаграждения.   
 
купуването и продаването на гласове е престъпление

Pin It on Pinterest