Иван Кръстев: За нас това е кампания, чиято цел е промяна

„Истината е, че тази кампания не  е само за Европейския парламент, а за да се поиска оставка и незабавни избори в страната. На хората им писна от безграничната наглост на управляващото мнозинство. Борисов обикаля страната само, за да реже ленти. Това е кампания за оцеляването не на ГЕРБ, а за личното оцеляване на Бойко Борисов. За нас обаче това е кампания, която цели промяна. Ние трябва да работим за възстановяване на законността, справедливостта – сега е времето.“ Това заяви при среща с жителите на село Брягово Иван Кръстев, кандидат за ЕП от листата на „БСП за България“.
„Двоен стандарт спрямо България има – и той не е само в храните, а и в отношението към хората и държавата ни“, поясни Кръстев. Социалистът засегна и един от най-важните въпроси за  България – обезлюдяването и демографската криза. „През последните три години хиляди българи са заминали зад граница. И това са хора основно в трудоспособна възраст. Ако по времето на „лошото управление “ на тройната коалиция, през 2009 са се родили 88 000 деца, то днес са едва малко над 53 000. Дали това е от добро, или заради управлението на Борисов?“, попита кандидатът.
По-късно Иван Кръстев и проф. Румен Гечев присъстваха на откриването на новия информационен офис на БСП в община Първомай.
 
купуването и продаването на гласове е престъпление

Pin It on Pinterest