Политика

Иван Гешев: Трябва да изметем всички и преучредим заедно българската държава!

Какво се случи с нас като нация и държава?

Как от страна износител на промишлени и земеделски стоки станахме вносител на почти всичко? Как ни превърнаха в обслужващ персонал на Европа? Защо парите станаха цел, а не средство? Защо изчезваме като нация и народ? Защо освен заводите, построени от родителите ни, допуснахме да нарежат на скрап и държавата? Защо офицерите от елитни някога поделения сега работят вечер като разносвачи на пица и охрана? Защо ни вкараха в заучена безпомощност с примирение и безразличие да гледаме как всичко около нас се разпада и защо си мислим, че това няма да ни убие и нас рано или късно?

⁉️ Защо ученици бият учителите си? Защо превърнаха лекарите в търговци? Защо партиите са търговски дружества, управлявани от Бойко, Асен, Киро, Христо, Делян или някой следващ, чиято единствена цел е да крадат народните пари, а ние, гражданите, стоим и ги гледаме безучастно? Защо гласуват само циганите ни и то срещу 100 лева? Защо парламентът се превърна в сборище на алчни, глупави и нагли негодници? Защо селектираме все повече и повече антиелити да ни управляват, а компетентните и честни хора се изолират? Защо въобще се докарахме дотам – или да преучредим държавата си, или тя да престане да съществува? Защо забравихме думи като чест, достойнство, истина, мъжество, Родина, Отечество и страх от Бога? Защо майка трябва да е „лицето, което е родило детето“?

‼️ Кратко обяснение на всичко това дават аварските пленници на хан Крум. На въпроса му защо е погинал народът им, те отговарят: “От това, че се умножиха взаимните обвинения, загинаха по-храбрите и по-умните; после несправедливите и крадците станаха съучастници със съдиите; после от пиянството, защото се умножи виното, всички станаха пияници, после от подкупничеството; после – от търговията, защото всички станаха търговци и взаимно се мамеха. И наистина – погибел произлезе от това”.

Ето в това положение сме и ние днес. И за да оцелеем ни трябват Хан Крум и неговите закони. На крадящите търговци в Народното събрание “да се строшат свирките (на краката)“.

Това, че не се интересуваме от политика не означава, че тя не се интересува от нас. Бентът е скъсан и вълната идва. Въпрос на време е да ни помете, ако не я спрем. А можем да я спрем само, ако се обединим всички, които милееем за бъдещето на Отечеството. Тези, които не можем да бъдем купени и уплашени.

✔️ Политиците, които управляват всичко в нашата вече конституционно закрепена плутокрация, се страхуват от нас. Затова се „застраховат“ като си правят клонинги извън парламента. Малки формации, на които наливат пари и дават обещания, че ще им „прелеят“ гласове. Дали са десни или леви – няма значение. Дали са КОД или ВЪЗХОД, ГЕЛ или ПАТРИОТ, ЛЕВИЦА или ДЕСНИЦА – не е от значение. Ако влязат в парламента, всички ще бъдат патерици. Ако ли не – ще разпарчетосат вота на хората, които все пак искат да променят нещо. На тези, които наистина милеят за справедливост и силна България. Опитват се да ни окалят и да ни държат разделени.

✔️ Планират в новия парламент да се сглобят отново. Или ГЕРБ и ПП- ДБ (последните слаби и готови на всичко за трохи от баницата), или с ИТН (проект на ДПС), или с ВЪЗРАЖДАНЕ (уж срещу всички, но вземащи пари под масата), или с БСП (също огладнели от властовата диета). А в тъмното отзад винаги ще е ДПС.

Затова трябва да изметем всички и преучредим заедно българската държава. Време е от отделните пръчки да направим сноп. От дърветата – гора. Трудна и дълга задача, когато срещу нас са овладените институции и милиарди откраднати наши пари.

‼️ Но пък това е единственият ни изход. Направили са го Ботев, Левски, Бенковски и хилядите загинали за свободата на България. Направили са го нашите възрожденци. Можем и ние, защото във вените ни тече тяхната българска юнашка кръв. Длъжни сме да го направим в името на България и децата ни. Аз и Граждански блок започваме и няма да спрем.

Платформа „Граждански Блок“

https://www.facebook.com/100092533561829/videos/1211314416502158

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest