Политика

Иван Гешев: Правителството обслужва чужди национални интереси

Правителството на обслужващата чужди национални интереси тройна коалиция ГЕРБ-ПП/ДБ-ДПС продължава да убива всичко, което сме градили в продължение на десетилетия.

Вече посегнаха на селското ни стопанство, а идва редът и на българската енергетика.

За незапознатите с темата ще кажа, че “Мариците” са важна част от икономиката на страната. Централите осигуряват реалната енергийна независимост на България, защото работят само с роден ресурс – въглищата, които се добиват от Маришкия басейн. Разполагаме с доказани залежи за още 70 години, но правителството на наведената коалиция бърза да ги затвори още сега. И да остави на улицата около 100 хиляди работници, свързани с това производство.

Защо го правят ли? Защото са чуждопоклоници – продават ни на безценица на своите господари. Нямат нито чест, нито чувство за дълг към Родината. Правят го, за да се подмажат. А и за някоя комисионна вероятно.

Днес обаче не просто убиват поредния сектор от българската икономика. Те продават нашата независимост и ние сме длъжни да им се противопоставим. От традиционни износители на ток и зърно ни превръщат в потребители. И нашите пари ще отиват, за да живеят добре граждани на други държави. В интерес на истината по-добре това правителство да беше съставено просто от терористи. Тогава щетите щяха да са минимални на фона на общата разруха за десетилетия, която методично и послушно осъществяват.

Пълна подкрепа за протестиращите миньори! Защото иначе цената на националното им предателство ще плащат децата и внуците ни!

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest