Политика

Иван Гешев: Откраднатите от българския народ пари вече тръгват към медиите

Целта е проста – искат да ни убедят, че създаването на поредната крадлива Сглобка е единствената възможност пред България.

Това е и причината, поради която през следващия месец в националния ефир ще виждаме все повече представители на „парламентарно представените партии“. Тези с големите субсидии и бездънните черни каси, които доведоха България до тук. Хората, които не искаме дори да поглеждаме, но ни се налага.

❗И за да станат нещата още по-зле, ЦИК (излъчена от същите тези партии) реши да удари на крадците още едно рамо в борбата им с по-малките им конкуренти. Изборната комисия погази досегашната си практика и наруши чл.178 от Изборния кодекс като със свое решение отряза наполовина пакетите за медийно отразяване на малките формации – тези „лошите“, без субсидиите.

А това означава само едно – повече от същите непоносими хора в ефира и все по-малко време за различното мнение и другата гледна точка.

Ние от Граждански блок се застъпваме за свободата на словото и плурализмът на мненията. Вярваме, че всяка позиция трябва да бъде чута и не сме съгласни да бъде ни бъде отнето и без това оскъдното ефирно време, с което разполагаме.

❗Затова внасяме жалба във Върховния административен съд срещу Решение на ЦИК № 3225-ЕП/НС от 07.05.2024г. и очакваме съвсем скоро правдата да възтържествува.

Защото гласът на гражданите трябва да бъде чут.

Българи, юмрукът сте вие!

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest