Иван Аспарухов, кандидат на МК „АБВ“ за кмет на Мездра: Ще върнем Мездра на туристическата карта на България. Ще работим за развита икономика,за работни места с високи заплати

Събрахме екип, в който има много млади хора, хора с качества. Поемаме ангажимент общината отново да стъпи на коловоза на икономическото си развитие и растеж. Ще върнем Мездра на туристическата карта на България. Ще работим за развита икономика, за  работни места с високи заплати. Това заяви по време на  откриване на предизборната си кампания кандидатът на МК „АБВ“ (Земеделски народен съюз, „Воля“, АБВ“) за кмет на Община Мездра Иван Аспарухов. „Ще работим за подобряване на инфраструктурата, за насърчаване на предприемачеството. Ще осигурим специални стимули за лично земеделие.  Поемаме категоричен ангажимент да изведем от тежката криза наша Многопрофилна болница за активно лечение. Ще осигурим ресурс  за читалищата ни. Ще възродим  рок фестивала в Мездра. Нашите водещи клубове в областта на спорта, като тези по  лека атлетика, хандбал, художествена гимнастика, ще имат достъп до равноправен финансов ресурс, за да развиваме нашите таланти. Ще сложим на картата на България Мездра, като прекрасна туристическа дестинация“, посочи пред препълнената с членове и симпатизанти на партията и коалиционните й партньори зала Аспарухов. „Връщаме се, за да може Община Мездра да тръгне отново напред“, категоричен бе той и посочи, че общината трябва да се управлява прозрачно, чрез вслушване в мнението на хората, а не както в момента, чрез административни решения, които се вземат от чиновници и под външен натиск.

Думите на Иван Аспарухов допълни основателят на АБВ и президент на България (2002-2012)  Георги Първанов. „За мен е чест да бъда застъпник на тази чудесна листа в Мездра. Като слушах внимателно биографичните и професионалните данни на кандидатите, аз мисля, че тук може да се направи кабинет в сянка. Тук има наистина качествени, способни и честни  хора. Вярвам, че от ПП АБВ ще спечелим изборите на много места. И в Мездра, и в София. Това ще бъде и началото на голяма промяна в България“, заяви той.  По думите му Иван Аспарухов и водената от него листата от кандидати за общински съветници е находка за града. „Иван Аспарухов е национална фигура! Не само защото съм го гледал как работи в министерствата. Мога да кажа скромно и непретенциозно, че той е по-добрият кмет, откъдето и да го погледна. Това е КМЕТЪТ! Доказал се е! Това е, което трябва да се случи! Иван Аспарухов да дойде, да запретне ръкави и да работи за подобряването на града. Той е човекът, който може да оправи нещата. С тази солидна, наистина разумна, реалистична и работеща програма за управление на общината“.

купуването и продаването на гласове е престъпление

Pin It on Pinterest