Политика

ИТН в Лондон: Ивайло Вълчев и Тошко Йорданов се срещнаха с сънародниците ни там

На 12.05.2024г. (неделя) Тошко Йорданов и Ивайло Вълчев за пореден път се срещнаха със сънародниците ни в Лондон, като събитието протече при голям интерес от страна на българската общност.

Целта на тези срещи извън страната е хората да се запознаят с актуалните теми и въпроси, стоящи на дневен ред в Родината.

Представителите на ИТН отговаряха на въпроси свързани с Шенген, Зелената сделка, разпределението на средствата от еврофондовете, икономическата обстановка в България, приемането на еврото, икономиката на страната, бюджета на Държавата, какво да се направи в образованието, как да се спаси здравеопазването, и разбира се – предстоящите избори за 50-о НС и ЕП на 09 юни.

Депутатите разказаха за работата свършена от Парламентарната група на ИТН в 49-о НС. Тошко Йорданов отговори на въпроси за временната „Комисия за разследване на корупционните практики в Агенция „Митници“ и евентуалната роля на Асен Василев в тях“, на която той беше председател.

Във връзка с предстоящите избори и изборната активност, представителите на ИТН посочиха колко важно е участието на всеки един български гражданин в процеса, а неговото омаловажаване и демотивиране на хората да гласуват – ще е в ущърб на всички ни.

Много сънародници от българската общност на Острова, бяха на мнение, че само активното гласуване може да елиминира купения вот и измамите с хартия и машини, и изразиха надеждата си максимално обективни избори в родината.

За пръв път „Има такъв народ“ участва на избори за ЕП, а водачът в листата – Ивайло Вълчев – разказа за приоритетите, които ще следва партията – най-вече защитата на интересите на българските граждани.

В живо включване по телефона, сънародниците ни получиха поздрави от лидера на „ИТН“ – г-н Слави Трифонов.

В датата 12 май имаше и скрита символика, защото на този ден именици са Искрен и Искра. А мисията на „Има такъв народ“ е да запали искрата… за ДА ВЪРНЕМ ЗДРАВИЯ РАЗУМ!

***
Приоритети на „Има такъв народ“, които ще бъдат отстоявани в 50-о НС и ЕП:

• Прекратяване на безконтролното и вредно теглене на огромен държавен дълг – дълг, който ще плащаме всички ние и българските деца;

• Предоговаряне с Европейския съюз на необмислената “Зелена сделка”, която води до унищожаването на енергетиката и превръща в безработни десетки хиляди българи от Стара Загора и региона;

• Спиране на хомосексуалната пропаганда сред децата в училищата и защита на нормалното българско семейство;

• Незабавно приемане на България в Шенген по суша! Без изпълняване на допълнителни условия. Без приемане на мигранти. Всички нелегални мигранти в България трябва да напуснат страната;

• „Има такъв народ“ ще се бори за въвеждане на държавни помощи, облекчени кредити за първо жилище и освобождаване от данъци на младите български семейства. Но при едно условие – това да са хора, които или работят, или учат;

• Премахване на всички вредни поправки в Конституцията, направени от Сглобката в предишното 49-о Народно събрание.

УСПЕХ С БЮЛЕТИНА # 1
ДА ВЪРНЕМ ЗДРАВИЯ РАЗУМ!

купуването и продаването на гласове е престъпление

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest