Политика

ИТН подкрепи протеста на миньорите и енергетиците

Припомняме, че вчера по време на дебатите в пленарна зала, Павела Митова заяви от парламентарната трибуна:


🔵 В този вариант предложеният Закон за изменение и допълнение на Закона за енергетика не трябва да бъде приеман изобщо…но ще бъде.


🔵Ние ще направим предложения между първо и второ четене, което също няма
значение, защото опозицията е обречена да носи бремето на това да се дави в‭ ‬собствената‭ си‭ ‬безпомощност.‭ Колкото‭ ‬и‭ ‬да‭ ‬анализирам‭ ‬и‭ да философствам‭‭ ‬в‭ ‭конкретика,‭ нищо‭ ‬няма‭ ‬да‭ се‭ ‬промени.‭ Философията винаги е в разрез с историята, която се пише.


🔵И ако Хегел е прав и совата на ‭ ‬Минерва‭ ‬ ‭ ‬започва‭ ‬своя полет‭ ‬на‭ ‬здрачаване, не ‭зная‭ колко ‭по-тъмно трябва‭ ‬да‭ ‬стане‭ ‬в‭ ‬българската‭ ‬ ‭ ‬действителност‭ ‬за‭ ‬да‭ ‬има‭ ‬надежда‭ ‬за мъдрост.


🔵По неведомите пътища на ала-бала демокрацията властта е ваша, решенията са ваши и съдбите на хиляди граждани са във вашите ръце… Времето е ваше, въпреки че, както е казал‭ ‬ един велик поет- Времето е
честен палач.
❗️Сега и трибуната е ваша…унищожете всичките ми доводи! И все пак, нека поне терористът, който не преговорял с терористи да помни, че след всеки здрач идва зазоряване и няма значение кога започва полетът на совите…те все пак ядат мишки!

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest