Политика

„Има такъв народ“ откри предизборната си кампания в Ямбол

На 21 май, вторник, бе открита предизборната кампания на „Има такъв народ“ в 31 МИР – Ямбол.

Присъстваха много членове и симпатизанти на партията, както и кандидатите за народни представители. Там бяха водачът на листата Александър Марков, координаторът на областта – Милко Димитров (който е втори) и т.н.
За събитието специално дойдоха водачът на евролистата Ивайло Вълчев и зам.-председателят на партията Тошко Йорданов.

На пресконференция в пресклуба на БТА в града бяха представени приоритетите за европейските и парламентарните избори.

Тошко Йорданов заяви, че основната цел на „Има такъв народ” на тези избори е да се възстанови логиката и справедливостта в държавата и в парламента – както в българския, така и в европейския. „Добре е хората да осъзнаят, че двата избора са всъщност едно и също нещо. Не е трудно да си дадеш сметка за последните 2 години – кой е излъгал и кой не е, кой ни е направил по-бедни, кой е защитавал националните интереси!”.

Вълчев и Йорданов бяха категорични, че „Има такъв народ” няма да си промени поведението или целите.

Имаме подкрепата на централно ниво, заздравихме структурите в Ямбол, целта ни е да покажем на хората, че ИТН е последователна и отговорна партия, заяви Милко Димитров. Той прогнозира, че в следващия Парламент „Има такъв народ” ще удвои представителството си.

По-късно Тошко Йорданов, Ивайло Вълчев и кандидатите за народни представители се срещнаха с членове и симпатизанти в Ямбол и Стралджа. А на следващия ден срещите продължиха в градовете Елхово и Болярово.

Да върнем здравия разум с бюлетина #1

купуването и продаването на гласове е престъпление

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest