И Благоевград с офис на „Има такъв народ“

В Благоевград отвори врати поредният четиринайсети офис на ПП „Има Такъв Народ”.

Официално събитието започна в 11:00ч., но още от по-рано пред новия офис звучаха революционните и патриотични песни на Слави и Ку-ку бенд, както и други любими техни песни, които повдигаха духа на пристигащите гости.

Времето преди обед в съботния ден беше хубаво и слънчево за сезона. Затова събралите се десетки членове и симпатизанти през повечето време бяха навън пред офиса.

Към събитието се присъединиха и няколко заинтригувани граждани, които зададоха въпроси на официалните лица.

Сред присъстващите бяха повечето общински координатори от региона –

Станислав Богдански (Благоевград), Анита Коцелова (Петрич), Мария Чобанова (Разлог), Димитрина Николова (Струмяни) и Христо Гушков (Сандански).

А официални гости в Благоевград бяха членовете на Изпълнителния съвет на ПП „ИТН“ – Александър Вълчев и зам.-председателят Тошко Йорданов.

Домакинът Илко Стоянов (координатор на Област Благоевград) поздрави и благодари на присъстващите. „Мястото си е място, но съдържанието е най-важно. А вие давате съдържанието на целия този проект по реализиране идеите на „Има такъв народ“.“
Илко Стоянов допълни още, че присъстващите са тези, които слагат основата на цялото това начинание. „Да си пожелаем да сме живи и здрави и оттук-нататък да сме заедно, както пее и Слави в песента си. Нека продължаваме напред и да запазим чисти идеите, заради, които сме се събрали днес тук.“

Втори взе думата Тошко Йорданов. И тук, в Благоевград, той благодари на координаторите, членовете и симпатизантите, за това, че са се хванали с нещо, което ще отнеме от личния им живот. „Вие не получвате заплата за това, което ще вършите. Вие го вършите в свободното си време и лишавате близките си от присъствието си. Прекрасно е, че го правите, защото явно го правите с чисто сърце!“
Зам.-председателят на ПП „ИТН“ допълни, че няма друг начин да се махнат управляващите, освен всички нормални хора, като присъстващите, да се хванат заедно и да ги разкарат.

„Не знам дали осъзнавате, обаче това, което се случва сега и което може да се случи на предстоящите избори, след 10-20 години ще влезе в учебниците по история. 2021-ва би могла да влезе в учебниците като годината, в която страната е започнала да се развива по нормален начин, без мафиоти и мутри!“ Той посочи, че във всяка страна има корупция, но в България тя минава всякакви граници.

Следващият изказал се бе Александър Вълчев. „Ясно е защо сме се събрали! Защото има едни хора, които сякаш са дошли насила в нашия дом, настанили са се, а на всичкото отгоре са некадърни и глупави. Така че ние сме се събрали да изгоним тези хора, за да може страната да започне да се развива нормално.“ Той допълни, че наистина кадърните и свестните хора като събралите се, могат да управляват живота си и да заживеят нормално.

Представителят на Изпълнителния съвет на ПП „ИТН“ заяви убедеността си, че всички, които са се събрали тук са свестни. „Но понякога да си свестен не е достатъчно! Трябва да се положи и някакво усилие. Когато някой ти пакости, трябва да вземеш активни мерки.“
Той посочи, че се надява да не се стига до крайности, защото има по-лесен начин – като отидем в тъмната стаичка. „Надявам се наистина да кажете на хората, с които се срещате, че в тази тъмна стаичка може да се направи нещо наистина много голямо. В стаичката може да останеш насаме със себе си, да си помислиш за това, което искаш да направиш за децата си и за своето бъдеще! И че наистина можем да заживеем по-добре!“

След официалната част присъстващите бяха поканени на кетъринг-коктейл, където разговорите за проблемите на общината и възможните решения продължиха неформално.

След това част от гостите отпътуваха към град Сандански, където по обед (13:00ч.) беше открит петнайсетият офис на ПП „ИТН“.

(Откриването и на двата офиса в събота съвпадна с християнския празник Въведение Богородично и Деня на християнското семейство.

Според координаторите в област Благоевград, все повече граждани са заинтригувани от новия политически проект и желаят да станат членове и симпатизанти на ПП „ИТН“. За тях и за всички заинтригувани, борбени и будни благоевградчани, офисът-приемна ще е на разположение през делничните дни. Там те ще могат да получават важна информация и да дискутират проблемите на града, региона и страната.
Точният адрес е ул. „Свобода“ 2, което кара всички да са убедени, че ще се преборят за по-свободно и активно гражданско общество и по-добро бъдеще на страната ни.

Pin It on Pinterest