Халил Летифов: 32 години ДПС! 32 години демокрация!

Днес споменаването на ДПС събужда в нас свързаност с редица понятия, белязали демократичния преход в България, като: демокрация, български етнически модел, заедност, толерантност, гарантиране на човешките права и свободи, Европейски съюз, НАТО, държавност, последователност и предвидимост!

Това всъщност е и Кодът на ДПС!“. Това заяви зам.-председателят на ДПС Халил Летифов в поздрава си съм Движението по повод 32-я рожден ден на партията. Ето неговите послания:

Уважаеми д-р Доган,
Уважаеми г-н Карадайъ,
Скъпи колеги и приятели,

Честит ПРАЗНИК!

Днес споменаването на ДПС събужда в нас свързаност с редица понятия, белязали демократичния преход в България, като: демокрация, български етнически модел, заедност, толерантност, гарантиране на човешките права и свободи, Европейски съюз, НАТО, държавност, последователност и предвидимост! Това всъщност е и Кодът на ДПС!

Днес, когато властта е в режим “всеки сам си решава”, в условията на тежка Ковид-19 криза, ДПС дава своя пример и принос за справяне с кризата и запазване здравето, живота и благосъстоянието на всички български граждани.

Днес никой не говори за съдбата на онези 31080 починали от Ковид-19 и техните семейства, но напоително следим дебата “за” и “против” ваксините (предимно с изразяване на мнения от неспециалисти) и в същото време почти никой в България не говори за пост ковид синдрома, защото… “всеки сам си решава”!

Днес обаче ДПС продължава да бъде кауза за запазване живота, единството и заедността на нацията, изправяйки се пред предизвикателството да се грижи за обществото, устоявайки на трудностите на времето.

Скъпи съмишленици,

всеки един от нас има своя важен принос за развитието на ДПС като гарант и стожер на държавността, диалогичността и институционалността в нашата Родина България!

Сърдечно желая здраве, дълголетие и борбеност на всеки един от Вас!

Честит празник!

Pin It on Pinterest