Политика

Гражданите на Хасково са най-големия ни приоритет, казаха от „Възраждане“ при откриване на предизборната им кампания в града

Кандидатите за народни представители на политическата организация бяха разположили шатра на централния площад “Атлантически” в южния областен център.
Множеството граждани, които се събраха, споделяха наболели проблеми за града и се радваха, че представителите на „Възраждане“ винаги се отзовават.

„Провеждане на референдум за членството на България в НАТО, за запазване на българския лев, прекратяване на всякаква оръжейна помощ за Украйна и гарантиране, че няма да бъдат изпратени български войници в Украйна, вдигане на санкциите срещу Руската Федерация, защото убиват българската икономика и започване на преговорен процес за предоговаряне на условията за членство на България в Европейския съюз са част от нашите приоритети.”, заяви Георги Георгиев – водач на листата за Народно събрание на „Възраждане“ за Хасковска област.

Георги Георгиев е роден в гр. Хасково, където завършва средното си образование. Има бакалавърска и магистърска степен на образование от ХТМУ – гр. София.
Георгиев сподели, че винаги се е стремял да е близо до хората, да ги изслушва, да познава и решава техните проблеми.

От политическата организация декларираха готовност да поемат отговорност за управлението на България.

Ясен Колев – председател на местната структура и четвърти в листата за народни представители, акцентира, че демографската криза, която е функция от всички останали компоненти на средата, в която живеем – икономика, образование, транспорт, здравеопазване, инфраструктура, социални дейности и спорт, трябва спешно да бъде преодоляна.

Кандидатите за народни представители от листата и структурата на „Възраждане“ поканиха гражданите на организираната отворена среща с Костадин Костадинов в града, която ще бъде на 16.05 от 19:00 часа в голямата зала в Дома на техниката – Хасково.

 „Възраждане“ е с номер 12  в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове е престъпление! 

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest