ГЕРБ-Видин дари защитни средства на МБАЛ „Св.Петка”

Депутатът Владимир Тошев, общинското ръководство и съветници от ГЕРБ-Видин дариха защитни средства от най-висок клас на МБАЛ „Св.Петка”.

Дарението включва шест комплекта защитни шлемове с най-висок клас защита и консумативи за тях, 15  комплекта респираторни апарати със защитни очила, консумативи за тях и 50 защитни гащеризони.

Емилиян Енчев, общински ръководител на ПП ГЕРБ – Видин, предаде  дарението на д-р Богдан Томов, зам.-директор по медицинската дейност на МБАЛ „Св.Петка”. Той благодари от името на медиците, които са на първа линия, и сподели, че повече от всякога здравното заведение се нуждае от подкрепа.

„Призоваваме общинските ръководства на ПП ГЕРБ в областта, членовете и симпатизантите на партията, както и жителите на община Видин –  да помогнем на лекарите, на нуждаещите се – всеки според възможностите си – с дарение, добра дума или добро дело. Но най-вече призоваваме хората да проявим дисциплина и разум, всички да си стоят вкъщи, да спазват ограничителните мерки“, заявиха  от ГЕРБ – Видин.

Pin It on Pinterest