ГЕРБ-Перник регистрира листата си за участие в парламентарните избори

Коалиция ГЕРБ-СДС влиза в предизборната кампания с гордо вдигната глава и увереност, че изграденото в последните години ще бъде оценено от хората.

Това заяви водачът на листата в 14 МИР – Перник Кирил Ананиев след регистрацията в Районната избирателна комисия. Заедно с него, документите в РИК-Перник внесоха вторият в листата Георг Георгиев, както и областният и общинският координатори на ГЕРБ Емил Костадинов и Денислав Захариев.

„Със съжаление трябва да кажа, че в последните седмици станахме свидетели на грозна и очерняща кампания от страна на нашите опоненти по отношение на всичко постигнато през последните години. Това е недопустимо и дълбоко невярно, защото хората усетиха положителните резултати от управлението във всички сфери на публичния живот“, коментира Ананиев.

Той съобщи, че Коалиция ГЕРБ-СДС ще предложи анекс към програмата си за управление, в който са застъпени теми от изключителна важност за младите хора – осигуряване на качествено здравеопазване за всеки и навсякъде, бърз старт в бизнеса за младите предприемачи и др. „Имаме нови лица в листата. Тя е съставена предимно от младежи, чиято нескончаема енергия, вяра в утрешния ден и идеи ме обнадеждават, че сме на най-правилния път. Със съзидание, а не с разруха, ще победим и на 11 юли“, категоричен е Ананиев.

Новите лица в листата на ГЕРБ-СДС за 14 МИР-Перник са Георг Георгиев – председател на МГЕРБ на национално ниво и бивш зам.-министър на външните работи, и Деян Маджарски – представител на община Радомир, които са на второ и трето място. Подреждането в листата от 4-то до 8-мо място се запазва същото, както за вота на 4 април, а именно: Емил Костадинов, Александър Александров, д-р Александър Александров, Стефан Маринов и Христина Георгиева.

Pin It on Pinterest