ГЕРБ-Пазарджик регистрира листата си за участие в изборите в РИК

Водачът на листата на ГЕРБ-СДС в Пазарджик Екатерина Захариева, придружавана от областният координатор на ГЕРБ Найден Шопов и кандидатите за народни представители Стефан Мирев, д-р Лозана Василева, инж. Валери Вълков и Малина Златева регистрираха листата на коалиция ГЕРБ-СДС за участие в предстоящите парламентарни избори.

Коалицията се явява отново с пълна листа от 18 кандидати. Частично обновена е спрямо предния път с 6 нови лица. В нея са намерили място доказани експерти в разнообразни области и лица, ползващи се с голямо обществено одобрение. Осем жени и десетима мъже, сред които двама лекари, шестима юристи, икономисти, инженери и педагози ще бъдат кандидати за народни представители.

            От младите представители в листата място намира председателят на МГЕРБ Стрелча – докторант по гражданско и семейно право, както и софтуерен специалист с насоченост към изкуствения интелект. Присъствието на млади, енергични и образовани кандидати е израз на приемственост и доверие.

            „Започваме предизборната кампания с амбиция, че добрите резултати ще бъдат отново на лице. Вярваме в мъдростта на избирателя и заявяваме, че сме готови да управляваме страната отговорно, така както до сега“, заяви водачът на листата на ГЕРБ Екатерина Захариева след регистрацията.

Ето и пълния списък с кандидатите за народни представители от коалиция ГЕРБ и СДС:

 1. Екатерина Захариева
 2. Найден Шопов
 3. Димитър Гечев
 4. Стефан Мирев
 5. д-р Лозана Василева
 6. Валери Вълков
 7. д-р Илиян Траянов
 8. Йордан Кожухаров
 9. Малина Консулова-Златева
 10. Росица Рускова
 11. Димитър Балабанов
 12. Галя Кунчева
 13. Стоил Малинов
 14. Десислава Тодорова
 15. д-р Мария Шопова
 16. Петър Спасов
 17. Лидия Панайотова
 18. Данаил Трифонов

Pin It on Pinterest