ГЕРБ Пазарджик отбеляза 113-та годишнина от обявяването на Независимостта на България

Общинската структура на ГЕРБ в Пазарджик отбеляза 113-та годишнина от обявяването на Независимостта на България.

Пред паметния знак в централния парк на града цветя поднесоха областният координатор на партията Найден Шопов, областният секретар Гинче Караминова, членове на общинските организации на ГЕРБ, членове и симпатизанти.

В словото си Гинче Караминова изтъкна ,че „За нас е важно, не само да отстояваме, но и да развиваме независимата българска държавност”. „А пътят е – държава, достоен член на Европейския съюз, предвидим и сигурен партньор, с върховенство на закона, с високо ниво на образование и здравеопазване, с достойни доходи за всички, които с труда си развиват българската икономика”, каза още общинският председател на ГЕРБ- Пазарджик.
Гинче Караминова припомни още, че “От нас зависи да съхраняваме независимостта на своя дух, да кажем „не” на страха, да отхвърлим хаоса и обърнем гръб на несигурността.”
С призив – да бъдем единни в общата ни цел – да живеем в една стабилна и просперираща държава, завърши словото си Гинче Караминова.

Припомняме, че паметният знак на Независимостта бе поставен в централния градски парк през 2008 година по инициатива на Гинче Караминова, в качеството й на тогавашен общински съветник от ПП ГЕРБ.

Pin It on Pinterest