ГЕРБ отличи Румен Николаев по случай неговата 60-годишнина и 10-ия юбилей на Акцент.бг

В навечерието на коледните и новогодишни празници, областното ръководство на ПП ГЕРБ отличи журналиста Румен Николаев, по повод неговата 60-годишнина и 10 години от създаването на „Акцент БГ“. 

Народният представител и областен координатор на ПП ГЕРБ Пламен Нунев и общинският ръководител Бедрос Пехливанян връчиха на Николаев закачлив шарж, дело на художника Валентин Георгиев, и нетрадиционен празничен поздравителен адрес. В него се казва: 

„Отбелязването на 60-годишнината Ви през месец октомври беше прекрасен повод да вдигнем наздравица с пожелание за щастливи и успешни следващи десетилетия. Празникът е двоен, защото преброихме заедно и 10 години от старта на ателието за новини и анализи – Акцент. БГ, което сте създали с много любов, устрем и професионализъм“. 

Пламен Нунев заяви още: „Днес, в навечерието на най-светлите коледни празници и Новата година, имам чудесен повод да Ви отлича и да изразя признанието си за това, че работим заедно за просперитета и развитието на Русе. Пожелавам смелите Ви мечти да продължат да се превръщат в реализирани цели!“. 

„Изключително се радвам на вниманието, което получавам. Смея да твърдя, че хора като Вас, с които работя от години, сме намирали консенсунс по различни теми в името на общия интерес на града. Гордея се, че винаги сме намирали общ език по отношение на бизнеса и подкрепата към него. Всички сме му задължени“, заяви Румен Николаев и благодари за отличието. 

Pin It on Pinterest