ГЕРБ Благоеград с писмо до Бойко Борисов

До Председателя на ПП ГЕРБ г-н Бойко Борисов,

 До Изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ,

До Комисия по етика на ПП ГЕРБ,

До представителите на медиите,

Уважаеми г-н Борисов, 

Oтново Ви пишат  членове на партия ГЕРБ,  които са били винаги активни, членове които са от създаването на партията. 

Преди няколко месеца, до Вас беше ипратено друго писмо, в което бяхте запознат с овладяването на структурата ни от Атанас Камбитов и опитите му да бъде съсипана. Сам се уверихте,че това е вярно след съкрушителната му загуба през ноември миналата година.

 Сам видяхте, че проблеми има, а вероятно и Вие, както и ние очаквахме след напускането на Камбитов, нашата структура  да се възроди и с нови и свежи сили да тръгне към връщане на позициите си. Нищо от това обаче, не се случи през изминалите месеци….

Новият общински председател г-жа Росица Димитрова бе посрещната от нас като лъч надежда, на който разчитахме да обедини и заздрави структурата, да я направи готова за битка в предсрочни местни избори, каквито се очертават при нас, но уви, надеждите ни бяха попарени!

Госпожа Димитрова реши, че ще гради собствените си планове и цели на гърба на ГЕРБ, влизайки в негласна коалиция с хора и партии, които в годините назад съсипваха репутацията на партията ни. Тази госпожа, от месеци е „пазителка“ на комфорта на лицето Андон Тодоров, председател на ОбС-Благоевград, тя го крепи на поста, въпреки, че знае, че именно той дискредитира партията ни до преди няколко месеца. 

Тодоров извади на бял свят клипа от рождения ден на Атанас Камбитов, позволи си низостта да разпространява голи снимки на зам. кмета Христина Шопова, клеветеше и плюеше без задръжки всичко свързано с ГЕРБ. Тодоров е спорна фигура, не само като политик, но и като човек, но това не пречи на Росица Димитрова да принуждава общинските съветници на ГЕРБ, да го подкрепят във всичко, което прави в местния ОБС. 

Димитрова участва в тайни срещи с Тодоров и кръга съветници около него / за което можем, да покажем и снимков и видео материал/, прави договорки и се вживява като незаобиколим фактор, докато на практика унижава ГЕРБ. Хората в Благоевград, с които говорим споделят, че няма да гласуват за нас, защото партията тук се управлява на практика от Тодоров, който води за носа Росица Димитрова. Ние сме омерзени от случващото се! 

Какъвто и да е бил Атанас Камбитов, той беше член на ГЕРБ и кмет цели два мандата! Сега, ние се обединяваме с този, който спомогна за загубата му, това е абсурдно и ще прогони много наши членове и избиратели, нали го разбирате!

Вече се говори, че Тодоров има компромати за Димитрова, с които ще я принуди, да подкрепи него за кандидат-кмет. Представете си, колко от нас ще останат в ГЕРБ, ако Андон Тодоров бъде кандидатура за кмет, подкрепен от нашата партия. 

Димитрова не излезе и веднъж открито срещу Румен Томов, не зае твърда позиция, с което също дискредитира ГЕРБ, оставяйки Тодоров да е напред и да го превръща в лидер. Отказа се от това, да се бори,  да си върнем Благоевград и го подарява на Тодоров.

Г-н Борисов, пишем това с болка, защото за нас ГЕРБ е институция, това е НАШАТА партия и смятаме, че сте длъжен да я защитите, докато не са я съсипали хората, на които сте гласувал доверие. 

Областният лидер Андрей Новаков също знае каква е ситуацията, но си мълчи, това наричаме съучастие.  Всички мълчат, заради агресията в действията на Димитрова и не смеят да кажат истината, но вече край- ние, ще я кажем и покажем пред всички! Битките се печелят така- открито и без притеснения, а не с тайни срещи и задкулисие.

Г-н Борисов, Вие сте човекът, на когото разчитаме да ни запази едно цяло! Вярваме, че няма да оставите гласовете ни не чути! Вярваме във Вас!

С уважение : Винаги верни на ГЕРБ и Борисов

Pin It on Pinterest