Политика

Генералният секретар на Международното движение на русофилите Николай Малинов на среща с избиратели в Русе

На 27.05.2024 год., в конферентната зала на х-л Дунав в гр. Русе се проведе среща на Генералния секретар на Международното движение на русофилите, председател на НД Русофили и Почетен председател на ПП „Русофили за възраждане на Отечеството“ Николай Малинов с обществеността на гр. Русе.

Николай Малинов е водач на листите на КП Неутрална България във 2-ри МИР – Бургас и 25 МИР – София.

 Срещата бе организирана от Иво Иванов – член на НПС на ППРВО и ръководител на структурата на Партията в Русе. Преди да започне фактическата среща, водосвет отслужиха отец Недялко и отец Георги – духовници от Русенската епархия, които отправиха молитвен благослов за успех на Коалицията в предстоящата изборна надпревара.

След изказването на Николай Малинов, в което той направи обстоен анализ на настоящата политическа обстановка – вътрешна и външна и сподели малко известни факти от кухнята на Голямата политика, публиката го засипа с въпроси.

Въпросите традиционно включваха прогноза за  изхода от СВО в Украйна, разпределението на електоралните мощности на картата на предизборна България, както и прогноза за развитието на Европа и Света като цяло.

Няколко акцента се откроиха в хода на срещата – Анализ на резултатите на Партията ( Коалицията) в гр. Русе ( на предните избори), може ли Европа да се справи с неприятната ситуация, в която сама се постави, големият въпрос за мира и войната и неучастието на Коалицията в изборите за Европейски парламент.

Иво Иванов представи русенската листа с кандидати за депутати на КП Неутрална България за Народно събрание на РБ, като подчерта достойнствата на всеки от кандидатите и мотивира тяхното присъствие в кандидатската листа.

Срещата продължи над три часа и само договорките с управлението на хотела по повод ползването  на залата осуети продължаването й, което предизвика видимо недоволство сред присъстващите.

купуването и продаването на гласове е претсъпление

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest