Ген. Константин Попов проведе срещи с осем общински кмета в област Пловдив

Първата среща на генерал Попов беше с областния координатор на ГЕРБ – Пловдив област и кмет на Стамболийски Георги Мараджиев.

Те обсъдиха важните инфраструктурни проекти, които предстои да бъдат реализирани до края на мандата, както и възможностите, които Община Стамболийски може да получи като подкрепа за осъществяването им.
„Моята лична задача, която съм си поставил, и като кмет, и като областен координатор на ГЕРБ за област Пловдив, е до края на мандата някои от тези проекти да бъдат реализирани с помощта на народните представители от ГЕРБ, за да покажем онези видими резултати, които хората искат да видят, особено, след като заради проливните дъждове много улици се наводняват, защото липсват добра инфраструктура и канализация, коментира Георги Мараджиев.
След Стамболийски генерал Попов посети и общините Съединение, Перущица, Куклен, Марица, Брезово, Раковски и Хисаря, където се срещна с общинските кметове. Всички те бяха категорични, че усилията ще бъдат насочени към реализирането на инфраструктурни проекти, които да направят населените места по-удобни и приятни за живот. На срещите беше обсъдена и готовността за предстоящите избори. За пореден път бе потвърдено, че в настоящата обстановка са предприети всички законови мерки и има пълна готовност за провеждането на избори на 28-ми март или на друга посочена дата.
„Структурите са в кондиция и сме напълно готови за избори на 28-ми март, бе категоричен и областният координатор на ГЕРБ-Пловдив област Георги Мараджиев, който коментира, че вероятно президентът Радев не е запознат със закона за местното самоуправление, тъй като не веднъж твърди, че кметовете нямат хора за попълване на секционните комисии. По думите на Мараджиев кметовете извършват само консултации за изборите, а парламентарно представените партии, спрямо квотата си, определят членовете на секционните избирателни комисии.

Pin It on Pinterest