Евродепутатът Илхан Кючюк организира онлайн конференция за влиянието на COVID-19 върху транспорта и туризма

Участие в събитието „Влиянието на COVID-19 върху европейските транспорт и туризъм и пътят напред” ще вземат редица изтъкнати членове на Европейския парламент, представители на браншовите организации, а специален гост ще бъде комисарят по транспорта г-жа Адина Валеан.

Като член на комисията по транспорт и туризъм на ЕП, евродепутатът от групата  „Обнови Европа” – Илхан Кючюк има удоволствието да Ви покани на онлайн конференция, на която ще бъдат разгледани проблемите и възможностите пред транспортния и туристическия сектор, в светлината на пандемията от COVID-19.

Онлайн конференцията се провежда в контекста на продължаващите ограничителни мерки и икономическите последици за транспорта и туризма, които са сред най-сериозно пострадалите сектори.

Въпреки турбулентните обстоятелства, Европейската комисия осигури в началото на пандемията непрекъснатост на транспорта и справяне със затварянето на граници, в защита на функционирането на пазара на ЕС. В условията на постоянно променящата се обстановка, дискусията по темата е навременна, с оглед на необходимостта от равносметка и поглед към пътя напред за засегнатите сектори и постигане на устойчиво възстановяване.

Онлайн конференцията ще се излъчи на живо на 22 февруари, понеделник, от 15:00 до 17:00 часа на фейсбук страницата на евродепутата: (https://www.facebook.com/ilhankyuchyuk.eu), а регистрация за събитието в Zoom може да бъде направена тук: https://zoom.us/webinar/register/WN_p5Dqi4TwTaidKmDBkk4V8g

За контакт с организаторите: office@ilhankyuchyuk.eu

Pin It on Pinterest