Политика

„Дунав тече, Видин остава“: Ивайло Вълчев посети дунавския град

На 3 юни водачът на листата за Европейския парламент от ИТН – Ивайло Вълчев посети област Видин, и заедно с представителите от листата на 5 МИР се срещнаха с множество хора.

Водачът на листата за 50-о НС във Видин – Милен Милчев, социалният експерт (и депутат в 49-о НС) – Цветан Предов, както и другите кандидати за народни представители от областта, посетиха гр. Дунавци и разговаряха с жителите там. С тях бяха обсъдени всички въпроси вълнуващи хората – както настоящите, така и стратегическите проблеми на земеделците, евросубсидиите, както и други теми, свързани с националните и европейски интереси.

Разбира се, бе представена и листата на „Има такъв народ“ за област Видин, която за всеобща радост е изпълнена с млади предприемачи от града и околията.

След тази общополезна среща, представителите на ИТН посетиха ново машиностроително и металообработващо предприятие в град Видин, като всички бяха впечатлени от концепцията, машините и модернизираните дейности.
Най-вече обаче влечатляваше ентусиазмът на създателя на предприятието Йоан Христов (също в листата на ИТН за Видин), както и хъсът на другите млади предприемачи да се развиват в крайдунавския град, а благодарение на тях – да просперира и цялата област. А заедно със съседните региони, с всеобщи усилия и енергия, целият Северозапад да тръгне напред.

Групата финализира обиколката си в региона – в Крайдунавския парк на Видин. Там отново кандидатите от листата заявиха ясно пред хората каузите и целите на ИТН в 50-о НС и Европарламента, а именно:

  • спиране на екстрадирането на нелегалните мигранти от Европа към страната ни;
  • забрана на пропагандирането на нетрадиционни сексуални практики и идеологии за смяна на пола сред подрастващите, в детските градини и училищата;
  • поправка на вредните промени на Сглобката в Конституцията;
  • защита на работните места в Енергетиката, които ще бъдат закрити, заради необмислената „Зелена сделка“;
  • спиране на практиката за безропотно следване на експериментални директиви от европейските чиновници;
  • спиране на тегленето на непосилни държавни заеми, каквато практика въведе Асен Василев;
  • ефективни и полезни промени в здравеопазването, образованието, земеделието и местното производство;
  • отстояване на интереса на българските граждани във всяко едно отношение;
  • защита на националните интереси на България на европейско ниво.

След официалната част срещата премина в неформални разговори с гражданите, на фона на музиката на Слави и Ку-Ку Бенд.


Ние, от „Има такъв народ“, винаги ще отстояваме интересите на гражданите, традициите и морала. Водени от принципите на честност, прозрачност и ангажираност, вярваме, че с Вашата подкрепа можем да реализираме значими промени и да изградим едно по-силно и справедливо общество.
Призоваваме всички граждани да участват активно в политическия процес и да гласуват с увереност!
Да върнем здравия разум с #1

купуването и продаването на гласове е престъпление

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest