Доц. Георги Йорданов: В Раднево трябва да има болница. Общинските болници са основен стълб на здравеопазването

Съдбата на България стана кауза на всички български граждани, според социалиста

„В БСП винаги е имало различни мнения, а битката не се корени в това кой да бъде в листите. В партията има различни мнения накъде трябва да се поеме, кой е правилният път, за да може да се осъществи желанието животът на българските граждани да става по-добър. Основната битка в БСП винаги е била за пътя на България и състоянието на държавата. БСП продължава дискусията си за бъдещето на България. Това заяви доц. Георги Йорданов, член на ИБ на БСП по радио „Фокус”. Той уточни, че листите на коалиция „БСП за България” вече са подредени.

Социалистът подчерта, че надеждата е много важна и че започваме да мислим като истински европейци. По думите му се ангажират и доста млади хора, които намират надеждите си в България. „Съдбата на България стана кауза на всички български граждани”, каза още Георги Йорданов.

За ситуацията на болницата в Раднево и сигнала на БСП за нейното източване, той коментира: „БСП от много години следи общинското здравеопазване приоритетно. То е един от основните стълбове на здравеопазването. В много общини то е единствената възможност на гражданите да получат здравеопазване. Конкретният случай бе сигнализиран от структурата ни в Раднево и общинските съветници. Раднево не е от тези региони в България, който е в лошо в икономическо състояние. Считаме, че там определено трябва да има болница.”

Pin It on Pinterest