Политика

Днес коалиция „Неутрална България“ закривае кампанията за парламентарни избори в неделя, 9-ти юни 2024 г.

Вярвам, че ние сме немалка част от българския народ, които желаем България да остане зона на Мира. Виждаме, че някои военни ястреби дълбоко впити в тялото на нашата Родина правят всичко възможно да ни вкарат в горещата фаза на Третата световна война. Всъщност, тези военни ястреби са високо платени агенти на НАТО. И искат да ни вкарат във война, която не е наша и от която ние няма да можем да излезем живи. Но желая да ги предупредя, когато се разхвърчат ракетите, те няма да могат да направят разлика, кой е агент и кой е високо платен.  Помните много добре думите на Бойко Борисов: „България ще воюва в полза на НАТО срещу Русия“. После същите думи повтори онзи, който вече всичко го наричат Просто Кирчо. Тези двамата сламени човечета само за тези думи трябва да бъдат съдени, защото Българския Народ не им е написал пълномощно за такива действия. Те имат някаква малка тежест от около 10% от гласоподавателите, но това не им дава право да решават и за останалите 90%.

С безумната политика на българския политически „елит” през последните двадесет години Народът на България се оказа най-бедният в Европа, нацията се превърна в най-бързо изчезващата нация, а сега Подлогите на НАТО желаят да ни вкарат във война, от която най-вероятния ни изход е да бъдем изнесени в ковчези. Или да бъдем „настанени” в масови гробове. Българи, в неделя може да подкрепите партиите на войната – ГЕРБ, ПП и ДБ, ДПС и другите натовски верни агенти. Но, когато изпратите войници в конфликта, а от там посрещнем 100 ковчега на млади българи, тогава абсолютно всички ще станете от „Неутрална България“.  Но ще бъде късно и ракетите ще са направили своя полет.

Това се е случвало и в други исторически войни. По време на Първата световна война – много наши консули и депутати са съветвали да не се включваме и да запазим Неутралитет. Но германските агенти Фердинанд и Васил Радославов ни включват отново във войната след Балканската, Междусъюзническата и ни довеждат до Национална Катастрафа след Ньойския договор. А нашите баби са гледали чедата си вдовици, защото дедите ни са били избити по фронтовете. Не сме ли си взели поука. И тогава и сега окупантите са възнаградили богато своите агенти. Фердинанд  и  Радославов получават германски пенсии до края на живота си. Но кръстовете по българските гробища още стоят в памет на жертвите.

Историята се повтаря по Време на Втората световна война. Борис и монархо-фашистите ни включват в пакта около Хитлер. Извършват хиляди фашистки зверства. Но отново Славната Червена Армия счупва гръбнака на фашизма и всички получават заслужени присъди по време на Нюрнбергския процес и Народния съд.

Ако прочетете, обвинителната реч на главния прокурор на Народния съд ще видите, че гланата причина за обвиненията са, че цялата икономика и  територия на България е поставена в полза на Третия райх, а не в полза на Народа. А нима сега не е същото. Всички активи в страната са в чужди ръце.

Ние още веднъж трябва твърдо да заявим, че НИЕ СМЕ ПРОТИВ ВЪВЛИЧАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ ВЪВ ВОЕНЕН КОНФЛИКТ!

Като Народ, нито сме подписвали договор с НАТО, нито с въоръжените сили на която и да е друга страна. Това, че някакви техни агенти са поставили някакви подписи,  за което бяха възнаградени богато, не ни задължава с нищо като Народ.

Нас ни гледат 14 века история и от нейна гледна точка – нямаме право да воюваме срещу Русия. Спомнете си , че преди много векове нашите просветители са занесли там нашата азбука. Спомнете си, че разпространителите на Православието от нашите земи са отишли там за да разпространят нашата вяра. Спомнете си, че през тъмните векове на турското робство само нашите православни братя от Русия са ни изпращали книги чрез които сме се запазили. След това руските майки изпратиха своите синове за да положат костите си в Олтара на Освобождението ни от турско робство. Ние еднакво казваме небе, хлеб, мама….

Във всички световни войни през XX век българската държава се позиционира, като враг на своя освободител. Политическият елит от онези срамни години е бил винаги подвластен на интересите на германските им покровители. Но до какво е довело това – до хиляди жертви и разрушения, до национални катастрофи,…..

Нека да не повтаряме тези грешки. Да знаем, че близо до нас върви военен конфликт между братя. Да знаем, че има жертви.

Но ние, като също такива братя не трябва да се включваме в битката срещу някои от тях, а да помогнем за възстановяването на добрите взаимоотношения. А е абсолютно сигурно, че те ще станат такива, независимо от това как ви облъчват сервилните медии в България.

Българи, братя и сестри, вашето оръжие за недопускане на въвличане на България във военни конфликти е коалиция „Неутрална България“. Бюлетина №32 е вашия гарант, че в Парламента ще чувате гласове за Мир , а не за Война, ще виждате  действия, които да водят към хармония, а не към какофония.

Бог да пази България!

Веско Паунов

купуването и продаването на гласове е престъпление

платена публикация

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest