Джамбазки: Ето я „промяната“ в целия ѝ блясък

Когато се събудим от опиянението, ще осъзнаем, че продават националното ни достойнство и националния ни интерес, алармира евродепутатът

Ето я промяната в целия ѝ блясък. Тя дойде още в деня на вота. Явно за чуждопоклонничеството няма свян, няма закони, а за национални каузи дори да не става дума. Окончателните изборни резултати още не са обявени, но носителите на „промяната“ вече започнаха с предателските си заявки. Те твърдят, че са готови да сменят парадигмата в отношенията със Скопие, да отстъпват и да опаковат всичко в красив целофан, който няма нищо общо с реалността. А в Северна Македония вече доволно потриват болшевишки ръчички от новата българска заявка.

Това коментира евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки по повод изявленията на Кирил Петков от „Продължаваме промяната“ – партията, спечелила изборите на 14 ноември т.г. Петков се е обявил занов подход за решаване на проблема между Скопие и София, като е посочил, че ако зависи от българската страна, политиците няма да бъдат проблем.

Очевидно е, че най-важната тема за тези хора в отношенията със Северна Македония е въпросът за полетна връзка между Скопие и София. Точно както, апропо, преди няколко месеца за едни други най-важно беше да летим заедно в Космоса. И нито дума за твърдата защита на българския национален интерес, нито едно изречение за бруталната кражба на история и всекидневното нарушаване на човешки права, възмущава се Джамбазки.

Това са новите умни и красиви, които с усмивка на лице ще ни обяснят как хубавото тепърва предстои, и ще ни го продадат в прелестна опаковка. А когато се събудим от опиянението на цветната им приказка, ще осъзнаем, че единственото, което е продадено са националното ни достойнство и националният ни интерес, завършва той.https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FDjambazki.VMRO%2Fposts%2F3878786695557332&show_text=true&width=500

Pin It on Pinterest