Диян Калев, кандидат на АБВ за кмет на село Константиново: Ще се вслушвам в съветите на всички жители на моето село

Политическа партия АБВ се отнася с изключително уважение, респект и грижа и към проблемите и нуждите на всички  населени места в България.

Без значение дали те са големи или малки. Това посочи по време на среща с членове и симпатизанти на партията  в с. „Константиново“ президентът на България (2002-2012) Георги Първанов. Той бе категоричен, че Диян Калев, кандидат на АБВ за кмет на населеното място,   е човекът, който притежава всички необходими качества да развие района.

Областният лидер на АБВ за Варна Георги Кючуков приветства жителите на селото  и ги поздрави, че правят всичко възможно за да запазят неговата идентичност, да обновяват неговия облик и да осигуряват препитание и мотив на младите хора, за да не го напускат.

Пред членовете и симпатизантите на АБВ Диян Калев заяви: „Предстои ни още много работа. Трябва да се ремонтират и асфалтират улиците, трябва да възстановим нашето читалище.  Заставам пред вас с името си и Ви гарантирам , че ще работя за това, проблемите на нашето село да бъдат решени. То ще стане едно по-благоустроено и по-добро място за живеене. Ще се вслушвам във всички ваши препоръки. Ще управляваме с. „Константиново“ заедно“, заяви той.

купуването и продаването на гласове е престъпление

Pin It on Pinterest