Димитър Главинов: Каузите, които ни правят щастливи, винаги са свързани с деца

Иван Пешев, кандидат за общински съветник на БСП и кандидатът за кмет на БСП за район “Слатина“Димитър Главинов се обединиха около инициативата “Заедно към Върха“

Кандидатът за кмет на район ‘’Слатина“Димитър Главинов на БСП и кандидатът за общински съветник на БСП Иван Пешев се срещнаха с Мария Виденова, която е председател на ‘’Инсиеме- Агенция за социално развитие’’. Те говориха относно проекта ‘’Заедно към върха’’. 

‘’Каузите,  които могат да ни направят щастливи, винаги са свързани с деца’’, това заяви кандидатът за кмет на район ‘’Слатина“Димитър Главинов. Заедно с Иван Пешев се обединиха около кауза ‘’Заедно към върха’’, която помага на деца с увреждания, със затруднения в ученето и дислексия да се развиват нормално. ‘’Това са нашите деца, децата на София’’, заяви Иван Пешев, кандидат за общински съветник на левицата. 

‘’Даваме обещанието си като хора от политическия елит и подкрепяме изграждането на спортно-мотивационно-рехабилитационен център, подкрепен от спортен клуб Викус и Инсиеме- Агенция за социално развитие на басейн “Академик’’, това заяви Димитър Главинов. Иван Пешев беше категоричен, че това е важна кауза за всички, за които спортът може да помогне да намерят пътя към върха, и е наша обща задача да работим в тази посока. 

купуването и продаването на гласове е престъпление


Pin It on Pinterest