Димитър Антов: Призивът на ЕП за приемане на еднополовите бракове е грубо вмешателство

Европейският парламент призова еднополовите бракове и партньорства да бъдат признати в целия Европейски съюз. 

До какво ще доведе резолюцията на ЕП и ще се стигне ли до еднакво третиране на еднополовите семейства с разнополовите двойки?

Тази резолюция не е задължителна. Тя е пореден натиск върху културите на отделните държави да приемат нещо, което някой в Брюксел е решил. Това е сурово, грубо вмешателство и след време ще осъзнаем, че това е грешно, заяви общинският съветник от ВМРО в Столичния общински съвет Димитър Антов в студиото на „България сутрин.

Според Антов, ЛГБТ общността в България е прекалено малка, за да ѝ се обръща толкова голямо внимание. Обяснението: „подмяна на основните проблеми в обществото“.

Огромният проблем в момента е голямата разлика между богатите и бедните, тази ножица се разширява постоянно. Това са проблемите на късния и презрял капитализъм. Вместо това се създава за обществото текст за дъвчене. Същата манипулация става през тази Ковид инвазия в медиите, посочи общинският съветник пред Bulgaria ON AIR.

Защо не се говори как бизнесите обедняват? А че големите корпорации, които произвеждат лекарства, стават все по-богати?! Това е важният проблем за обществото, категоричен е той.

Антов и ВМРО са твърдо решени да се противопоставят на намесата в културните норми в България. Припомняме, че евродепутатите Ангел Джамбазки и Андрей Слабаков гласуваха против тази резолюция в Европарламента.

Pin It on Pinterest