Депутатът от ГЕРБ Васил Цветков: Започна ремонтът на пътя между “Хан Богров“ и с. Мусачево

Започна дългоочакваният ремонт на път III 6002, свързващ „Хан Богров“ и с. Мусачево.

Първият етап от реконструкцията на шосето включва цялостен ремонт на отсечката от „Хан Богров“ до регулационните граници на с. Мусачево с обща дължина 4 км., като строителните дейности трябва да приключат до 31 октомври тази година. Ще се премахне съществуващата настилка и ще се положи нова. Това информира народният представител от ГЕРБ-София област Васил Цветков.

Процедурите за ремонт на тази пътна отсечка стартираха през 2017 г., като активно съдействие за реализацията на проекта оказаха Петя Аврамова, Николай Нанков, председателят на АПИ Георги Терзийски и Иван Досев – член на УС на агенцията. Цветков изказа своята благодарност и към директора на ОПУ София Румен Сичански и Мариета Братанова – началник на Районна пътна служба Елин Пелин.

„Поехме този ангажимент към жителите на община Елин Пелин и с. Мусачево и ще го изпълним! Ремонтът е дългоочакван, като обновената отсечка не само ще улесни гражданите, но и ще допринесе за по-голяма пътна безопасност в района, защото участъкът е силно натоварен“, коментира народният представител.

Pin It on Pinterest