Депутатът Бойко Клечков благодари на всички избиратели, които са подкрепили БСП за България и президентската двойка Румен Радев и Илияна Йотова

Депутатът от БСП Бойко Клечков благодари на всички избиратели, които са подкрепили БСП за България и президентската двойка Румен Радев и Илияна Йотова.

„Завърши един доста сложен и труден процес по организацията и провеждането на изборите.Знаете,че в България за първи път се провеждаше изборна кампания, в която трябваше да се избират президент и вицепрезидент, както и депутати за 47- то НС.Сложни избори, както от страна на процеса , така и заради факта, че трябваше да се ходи често на избори.Това обезкуражи хората.Въпреки всичко,ние като социалисти, въпреки че постигнахме един слаб резултат имаме един частичен успех, че все пак в мое лице имаме депутат от 10 МИР Кюстендил.Ние направихме всичко ,което зависеше от нас, явно че  хода на промяната върви успоредно с нас и голяма част от нашите избиратели избраха да гласуват и за други политически формации”, коментира Клечков.

Той изрази убеденост, че процесите в държавата ще се развиват към по- добро за всички българи бъдеше и противоречията от предишните НС ще останат в миналото .

„Ние като партия при всички случаи ще търсим нашите грешки в тези избори, ще се опитваме да си ги поправим и на следващите избори да имаме по- добри резултати.Очевидно е ,че в България трябва промяна, младите хора да остават тук, възрастните да се спокойни ,да получават пенсиите си ,бизнесът да знае какво ще се случва в бъдеще”, каза още Клечков.

Като приоритет в работата той заяви , че ще са действия в посока справяне с пандемията.

Бойко Клечков беше категоричен, че ще стои зад всички жители на областта и ще работи усилено за решаване проблемите на жителите на Кюстендилска област.

Председателят на областния комитет за издигане кандидатурата на Румен Радев и Илияна  Йотова поли.Йордан Костадинов също благодари на всички, които са подкрепили двойката на изборите за президент и вицепрезидент.

източник: dnews.bg

Pin It on Pinterest