Делян Добрев към МГЕРБ Хасково: В листата с кандидати за депутати МГЕРБ ще бъде силно представен

Областно събрание за номиниране на членове на ръководството проведе МГЕРБ Хасково. Гости на младежкия форум бяха областният координатор на ГЕРБ Хасково Делян Добрев, кметът на община Хасково Станислав Дечев, бившият лидер на МГЕРБ Хасково и бивш народен представител Евгения Ангелова, както и представители на НИС на МГЕРБ от Стара Загора, Сливен и Пловдив. Досегашният председател на МГЕРБ Хасково Румен Стоянов поздрави колегите си и подчерта, че раздялата с младежката организация на ГЕРБ е много емоционален момент, но той вярва, че младите хора, които сега са в структурата в областта, ще продължат все така сърцато да работят за каузата ГЕРБ.

Двама души бяха номинирани за председател на областната структура на МГЕРБ в Хасково- това са Васил Митев и Деница Станкова. Васил Митев е на 26 години, има собствен бизнес в сферата на дигиталния маркетинг и вече има идея как обедини младите хора от ГЕРБ в специална платформа-генератор на идеи и политики. Деница Станкова е досегашен организационен секретар на МГЕРБ Хасково. За организационен секретар също бяха номинирани двама- Мария Делчева и Славка Милева.

„Поздравявам ви за успешните и стойностни номинации, които направихте днес. Сега очаквам по всички общини в област Хасково да проведете събрания и да разгърнете работата си“, каза областният координатор на ГЕРБ Делян Добрев. „Разчитам на вас, на вашите иновативни идеи и сериозна работа, затова и в листата на народни представители в Хасковски избирателен район за изборите през ноември половината от местата ще бъдат за МГЕРБ“, заяви Делян Добрев.

За членове на УС на МГЕРБ бяха номинирани представители от младежките структури на ГЕРБ от общините в област Хасково.

Pin It on Pinterest