Даниела Дариткова: Успяваме в политиката вече 10 години, защото сме хора на действието

Председателят на парламентарната група на ПП ГЕРБ Даниела Дариткова преряза лентата на новия офис на партията в Първомай.

След консултациите при президента Румен Радев относно предстоящите избори, тя пристигна в града, за да присъства на събитието, което се проведе при стриктно спазване на противоепидемичните мерки. На откриването присъстваха  и народният представител ген. Константин Попов, областният координатор на ГЕРБ-Пловдив област Георги Мараджиев, общинският ръководител  на ГЕРБ-Първомай Асен Кичуков, общинското ръководство, кметове на населени места в Първомайско, членове на структурата.

„Успяваме толкова много години в политиката, защото сме хора на действието. Убедени сме, че празното политическо говорене не носи
позитиви. Ние сме отговорни и няма от какво да се срамуваме, защото градим модерна България и получаваме признание от всички европейски партньори“, обърна се Дариткова към присъстващите. Тя подчерта, че тази предизборна кампания ще е по-различна заради епидемичната обстановка и структурите трябва да работят  активно от врата на врата, защото „има с какво да се гордеем“, бе категорична Дариткова.

„Предстоят избори и знам, че ще спечелим. Работете  с вяра и оптимизъм и вярвам, че този път ще успеем в Първомай“, насърчи присъстващите генерал Попов.

„Живеем в тежка пандемична обстановка, но ние трябва да сме победители, каза и общинският ръководител на ГЕРБ-Първомай  Асен
Кичуков и допълни, че ще направи всичко възможно структурата в Първомай да заработи активно като даде шанс на инициативни млади хора.
Той използва възможността да  благодари на председателя на парламентарната група на ПП ГЕРБ за съдействието и подкрепата при
решаването на редица проблеми в Първомай, свързани с неотложни ремонти на СУ „Проф. Асен Златаров“, трасирането на пътя Буково-Воден, както и с осигуряването на средства за  настилката на залата, в която тренира клубът по бадминтон „Атлет”. „За училището вече са отпуснати 300 000 лева, залата се обновява и предстои децата да започат тренировки от следващия месец, очакваме окончателно да се реши и казусът с пътя.

Освен това областният координатор ГЕРБ Георги Мараджиев припомни, че правителството  отпусна в края на годината допълнително 15 млн. лева за общините от Пловдивско, за да бъдат решени неотложни проблеми. За община Първомай  средствата са 1 милион и 20 хиляди лева. От тях 520 хиляди са за основен ремонт и реконструкция на ЦДГ „1 юни“ в село Виница, 300 хиляди за ремонт на част от съоръжения на Пречиствателната станция в Първомай, а 200 хиляди са за ремонт на част от улицата, обслужваща промишлената зона.

Pin It on Pinterest