Дамите от ГЕРБ подкрепиха традиционната „Елха на доброто“ в Бургас

За поредна година структурите на Жени и Майки – ГЕРБ застанаха зад благородна инициатива, която се превърна в традиция за Бургас.

Дамите от двете организации подкрепиха кампанията „Елха на доброто“. Те оставиха от украсеното дръвче в Областна управа-Бургас празнично опаковани подаръци за семейства в риск. Сред даренията са неща от първа необходимост като детски пюрета, памперси, дрехи, играчки и др. Те ще се събират до 18 декември, а след това ще достигнат до семействата, с които през годината е работил Областният координационен механизъм по деинституционализация на деца /OКМД/. Инициативата подкрепи и целия екип на офиса на ГЕРБ в Бургас.

„Кампанията набра достатъчно популярност през годините и за нас е радост, въпреки трудната 2020 г, отново да я подкрепим. Коледа е време за надежда и чудеса, но нека сме с отворени сърца през цялата година. Благодаря на дамите от структурите ни и техните семейства, които не останаха безразлични. Поздравлния и за г-жа Севдалина Турманова, която продължава да е двигател на „Елха на доброто“ дори и вече като председател на Общински съвет-Бургас“, сподели Евелина Михалева от ЖЕНИ ГЕРБ.

Pin It on Pinterest