Д-р Султанка Петрова: Няма нищо по-ценно от подкрепата за децата, майките и семействата

В Плевен се проведе поредната среща на представители на женските организации.

Градът бе  домакин на председателките на структурите от Северозападна България. Д-р Султанка Петрова, председател на Националната женска организация, приветства присъстващите и очерта бъдещите проекти и приоритетите на дамите във ВМРО.

Няма нищо по-ценно от подкрепата за децата, майките и семействата, посочи Петрова. Затова  и тази дейност остава основен ангажимент в работата на жените от патриотичната организация. Те ще продължат да се занимават с опазване на традициите, ценностите и българските обичаи, предавани от поколения.

Традиционното българско семейство е гарант за доброто възпитание и развитие на децата ни. Дейността, която развиваме, се оценява и се вижда от хората, ние сме близо до тях. Това са начинания в полза на всеки един, допълни още председателят на НЖО.

По време на срещата бяха дискутирани въпроси за рязкото поскъпване на цената на електроенергията, на хранителните продукти от първа необходимост, на водата и на парното. Беше отчетено, че освен в здравна България е вече в икономическа и социална криза.

Висока оценка за работата на дамите от НЖО даде председателят на ВМРО – Плевен д-р Калин Поповски. Той поздрави присъстващите и сподели, че активността трябва да продължи, за да постигнем целите, които сме си поставили.

Припомняме, че д-р Петрова проведе срещи с представители на женските организации на ВМРО в Североизточна и Югоизточна България.

Дамите във ВМРО продължават да следват неотлъчно своята програма, за да живеят всички български семейства по-добре, в дух на християнски ценности и опазване на традициите.

Pin It on Pinterest