Цветелина Пенкова обсъди с хората в Стрелча проблемите в розопроизводството

Кандидатът за евродепутат от листата на „БСП за България“  Цветелина Пенкова обсъди с гражданите на Стрелча икономическите позитиви на масивите от розово масло, които се отглеждат там и колко е важно това производство за изграждането на една добра репутация на България по целия свят.
По време на срещата бяха направени предложения за подобряване условията на труд и повишаване възнагражденията на заетите в производството на розово масло.
Кандидатът за евродепутат разясни политиките от „Визия за Европа“, насочени към младите хора и културата. Бяха обсъдени в детайли младежката гаранция и културния чек.
Народният представител Надя Клисурска от ПГ на „БСП за България“ също присъстваше на срещата и тя постави акцент върху новия Закон за маслодайната роза. Жителите изразиха опасенията си, че той не е в полза за малките производители на розово малко, а дори застрашава насажденията от рози в гр. Стрелча. Бяха обсъдени възможни политики, в полза на малките производители, които могат да бъдат засегнати и прокарани в Европейския парламент.
 
купуването и продаването на гласове е престъпление

Pin It on Pinterest