Политика

Цончо Ганев: Време е да възродим България!

Зам.-председателят на „Възраждане“ посети Карнобат и проведе отворена среща с граждани.

Цончо Ганев разговаря с жителите на Карнобат по всички теми, които са важни за страната ни.  Той се срещна със страха на хората от въвличането на България във война, поговори с тях за опасността  от това, за опазване на границата ни и за българската армия. Обсъжданите теми бяха разнородни, а интересът към разговора с Цончо Ганев – голям. По време на него апатията започна все повече да отстъпва място на надеждата, че ако се гласува те,- присъстващите на срещата и всички български граждани, ще изберат правителство, а няма то да бъде избрано от купения и корпоративен вот. 

В Карнобат, който е в типичен селскостопански регион, Цончо Ганев акцентира на загубата ни на хранителен суверенитет. 

„Влезте в близкия магазин и вижте стоките къде са произведени. Оказва се, че 80% от хранителните продукти, с които се прехранваме, са произведени в чужбина. Реално – ние нямаме хранителен суверенитет. Но това не е случайно. Това е, защото нашите производители не получават субсидиране и те не са конкурентни на страните от Западна Европа. И когато нашите производители не могат да изнасят за руския пазар, кръгът на унищожаването на българското земеделие се затваря.“, посочи Цончо Ганев. 

Черешопроизводител от региона даде за пример ниската изкупна цена, на която е бил принуден да продаде продукцията си – 1 лв./кг., което го обрича на фалит. 

„Решението е създаването на тържища, където вие пряко да продавате това, което произвеждате.“, каза Ганев. Кандидатът за евродепутат Мариян Иванов посочи, че трябва да бъдат намалени регулациите, свързани със селското стопанство, за да мотивират хората да се занимават с него, а не да затварят фермите си. 

„Време е да възродим България.“, посочи той и подчерта, че ако хората повярват, че политическата организация може да направи това, да гласуват с номер 12 в бюлетините. 

Възраждане е с номер 12 в бюлетината! 
Купуването и продаването на гласове са престъпления!

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest