БСП-Варна помогна на над 500 нуждаещи се с пресни козунаци за Великден

С пресни козунаци, приготвени и изпечени в една от местните фурни, БСП-Варна и тази година изненада нуждаещи се – семейства с ниски доходи и възрастни хора, в навечерието на най-светлия християнски празник „Възкресение Христово“.

Инициативата е част от Националната кампания на партията „Солидарен Великден“.

„Посетихме около 500 души от града и областта. Вдъхнахме им кураж, надежда и вяра. Получихме тяхната искрена благодарност и усмивки“, каза председателят на БСП-Варна и народен представител Борислав Гуцанов. Т

Гуцанов допълни, че варненските социалисти ежедневно правят всичко възможно да помагат и да се грижат за хората в нужда и да доказват уважението си към тях.

„Нека бъдем здрави и щастливи, заобиколени от топлината на близките си в тези светли празнични дни. Желая благополучие и споделеност, и светъл Великден“, допълни той.

„Солидарен Великден“ стартира като кампания за подкрепа на възрастни, млади семейства, деца, социално слаби и хора в неравностойно положение миналата година по инициатива на лидера на БСП Корнелия Нинова. Успешното й провеждане през 2020 г. стана повод акцията да се превърне в ежегодна.

Хиляди социалисти от цялата страна дариха продукти от български производители на нуждаещи се сънародници. Същевременно и показаха волята на БСП за насърчаване на родния бизнес.

Pin It on Pinterest